Woody Allen va avea ca locaţie pentru viitorul său film oraşul basc San Sebastian

[] []

08 iul 2019 / 20:42
Salveaza PDF Comentarii

Secvenţele de plajă, pe care le va filma în iulie şi august regizorul american Woody Allen, se vor desfăşura pe litoralul La Concha din localitatea bască San Sebastian (Spania). 

Potrivit primarului oraşului, Eneko Goia, celebra plajă nu va fi închisă publicului, fiind rezervate doar câteva zone, relatează online La Vanguardia. Primarul a ţinut să-i liniştească pe localnici şi pe turişti, asigurând că impactul asupra locaţiei va fi unul 'limitat'.

Eneko Goia a fost foarte discret cu dezvăluirea de detalii de la viitoarea producţie a lui Woody Allen şi echipei sale în capitala Ţării Bascilor, limitâdu-se să declare că filmul va avea 'câteva scene de plajă' în La Concha, astfel încât nu va fi nevoie de închiderea ei, 'nici măcar pentru câteva zile'. Deşi filmările se vor desfăşura pe parcursul a aproape o lună şi jumătate, între 10 iulie şi 23 august, edilul capitalei basce a subliniat că impactul asupra oraşului va fi 'punctual', având în vedere că se vor turna scene atât în interior cât şi în exterior. Potrivit lui, 'vor fi locaţii interioare, în diferite clădiri' din San Sebastian, precum vechiul sediu al Băncii Spaniei, un imobil sobru situat chiar în centrul oraşului, în timp ce exterioarele vor fi filmate atât în zone centrale cât şi în altele mai îndepărtate, precum mica localitate de pescari Pasai Donibane.

'Sunt multe locuri diferite', a spus primarul, care a subliniat că săptămâna aceasta se vor da publicităţii locaţiile concrete unde se va desfăşura activitatea cinematografică a reputatului cineast american. Noul film a lui Woody Allen, al cărui titlu încă nu se cunoaşte, va avea o distribuţie de vedete din care va face parte şi actriţa spaniolă Elena Anaya, alături de reputaţii Christoph Waltz, Louis Garrel, Gina Gershon, Sergi Lopez şi Wally Shawn. Este vorba de o comedie romantică, a cărei acţiune se desfăşoară în timpul reputatului Festival Internaţional de Film de la San Sebastian.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24