WhatsApp. Telefoane pe care aplicația nu va mai funcționa, din 2018

whatsapp fake news
whatsapp fake news

WhatsApp a anunțat o serie de schimbări din 2018, motiv pentru care există mai multe telefoane pe care aplicația nu va mai funcționa.

WhatsApp nu a mai funcționat, din 31 iunie 2017,  pe Nokia Symbian S60, iar începând cu 2018, lista telefoanelor pe care aplicația nu va mai funcționa va crește au anunțat reprezentanții companiei.

Astfel, aplicația nu va mai fi compatibilă cu BlackBerry OS, BlackBerry 10, Windows Phone 8.0 și Nokia S40, începând cu data de 31 decembrie 2017.

„În momentul în care am început WhatsApp, în 2009, utilizarea platformelor de telefonie mobilă arăta foarte diferit. App Store era pe piață doar de câteva luni. Aproape 70 la sută dintre sistemele de operare folosite la momentul respectiv erau oferite de BlackBerry și Nokia. Sistemele de operare oferite de Google, Apple și Microsoft constituiau mai puțin de 25 la sută din vânzări la acel moment. Pe măsură ce înaintăm și privim la următorii șapte ani, dorim să ne concentrăm efortul și atenția asupra platformelor pe care majoritatea utilizatorilor le utilizează.", au  explicaat  reprezentanții WhatsApp pe blog.

[citește și]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel