Vreme deosebit de caldă. Temperaturi record

Într-o intervenție la postul de televiziune România TV, meteorologul Romica Jurca a precizat că în aceste zile vremea este deosebit de caldă, peste media obișnuită a acestei perioade. 

”În toată țara va fi foarte cald. În Moldova, undeva la amiază ar fi trebuit să se înregistreze 8, cel mult 10 grade. La două stații meteo din Câmpia de Vest, respectiv Oradea și Sătuieni, cele 20 de grade maxime, înregistrate ieri, constituie recorduri sau noi recorduri de căldură pentru o zi de 7 martie. 

Multe din valoriile minime din această noapte din Banat, Crișana, Maramureș, dar și din zonele montane, sunt cele mai ridicate minime de când se fac măsurători la noi în țară, pentru o dimineață de 8 martie. 

Pentru zilele următoare tendința este de scădere ușoară și treptată, dar maine în regiunile sudice și de sud-est vor mai fi 21, 22 de grade, duminică, undeva la 18-20 de grade, marți și miercuri, răcirea pare să fie mai serioasă, la amiază nu depășește 12 grade”, a mai spus Romica Jurca, în direct la România TV. 

Conform meteorologului, la sfârșitul săptămânii viitoare vremea se răcește, iar temperaturile pot ajunge pe timpul nopții de până la -7, -9 grade Celsius. 

Vezi și: 

Condiții excelente de schi. Record în Poiana Brașov

8 martie. La Constanța, sunt dăruite zâmbete de Ziua Femeii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel