Vot în Parlament pentru MRU la SIE: Crin Antonescu dă o lovitură grea marelui PNL

Senatorul PNL Crin Antonescu va boicota votul de marți din Parlament, cu privire la numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în funcția de director al Serviciului de Informații Externe. Mai mult, până la 20 de alți parlamentari liberali ar urma să voteze ”împotrivă”, potrivit unor surse citate de digi24.ro.

Votul pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea SIE nu stârnește dispute doar în coaliția de guvernare. Și în PNL există curente de opinie împotriva fostului premier.

Citește și: Calculele din PNL pentru ca MRU să treacă de votul din Parlament

Crin Antonescu, fost președinte al PNL și fost co-președinte al USL, nu va participa la votul pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea SIE.

De asemenea, conform surselor citate, mai mulți parlamentari liberali – se vorbește chiar de 20 – vor vota ”împotriva” numirii lui MRU la conducerea spionilor.

Liberalii care îl contestă susţin că numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE nu va ajuta cu nimic partidul, ci l-ar ajuta doar pe co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, care şi-ar consolida astfel poziţia în PNL, şi pe Cătălin Predoiu, care ar avea mai şanse mai mari să fie numit premier dacă va cădea Guvernul Ponta, mai arată sursele citate.

Vezi și: Vot în Parlament pentru MRU la SIE: Ce se întâmplă dacă nu e cvorum de ședință

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel