Vinerea neagră pe șosele. Un tânăr și-a pierdut viața, altul, călcat pe trecerea de pietoni, a fost readus la viață și este în comă

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Victimele accidentelor sunt patru tineri, unul a decedat, unul e în comă, iar doi dintre aceştia au suferit multiple traumatisme. 

UPDATE: Opt persoane au necesitat îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs vineri, pe DN 67, în localitatea Buneşti, unde a avut loc o coliziune între două autoturisme, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, conform Agerpres. 

"Poliţiştii rutieri intervin în acest moment la un eveniment rutier soldat cu rănirea mai multor persoane. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că s-ar fi produs o coliziune între două autoturisme pe DN 67, în localitatea Buneşti", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, printre persoanele care au fost transportate la spital sunt şi doi copii.

Toate cele opt persoane care au ajuns la spital în urma accidentului de la Buneşti sunt conştiente.

Traficul rutier în zonă a fost blocat total timp de câteva zeci de minute, pe durata intervenţiei echipajelor medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

--- 

"În urma efectuării manevrelor de resuscitare, tânărul a fost transportat, în stare comatoasă, la spital. Încadrarea, la acest moment, va fi de vătămare corporală din culpă", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

IPJ Argeş anunţase, iniţial, că accidentul s-a soldat cu decesul tânărului în timp ce traversa DN 7 pe o trecere de pietoni din localitatea argeşeană Bascov.

"Din verificările preliminare, efectuate de către poliţişti Serviciului Rutier Argeş, s-a stabilit că un bărbat de 66 de ani, din Morăreşti, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localităţii Bascov, din direcţia Vâlcea spre Piteşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat mortal un tânăr de 18 ani, din Cotmeana, care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe marcajul pietonal", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Conform aceleiaşi surse, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, notează Agerpres.

Un tânăr de 19 ani a decedat şi doi au suferit multiple traumatisme

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova a anunţat, vineri, că un tânăr a decedat şi doi au fost răniţi după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un copac în comuna Bucov.

Aceleaşi surse au declarat că şoferul autoturismului ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare pe DJ 250, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea şoselei. Impactul a fost atât de violent, încât victimele au fost proiectate în afara maşinii.

Un tânăr de 19 ani a fost declarat decedat, iar alţi doi tineri în vârstă de 18 ani au suferit multiple traumatisme, informează ISU Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel