EXCLUSIV  Vindecare pentru o ZODIE, un moment extraordinar în toamnă, dar și o previziune pentru 2022

Foto Pexels
Foto Pexels

Toamna aduce vindecare pentru o zodie. 

„Vindecare, sănătate fizică şi emoţională. Aveţi toate şansele să vă treziţi! Ce s-a întâmplat din decembrie 2020 până în mai 2021? Ce nu a mers? De cine aţi tras? Mai merită? (...) Veți avea un moment extraordinar şi puteţi începe cu vindecarea fizică (aveţi grijă de voi), dar şi cu vindecarea emoţională (deschidere pe zona spirituală, dezvoltarea personală). (...) În perioada 27 septembrie - 18 octombrie 2021, vor fi discuţii cu partenerul legate de banii pe care îi împărțiți. Toamna este pentru vindecare și este foarte important să vă vindecați, pentru că, în 2022, veți avea multe oportunități”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Pești și cei cu ascendent în această zodie.

VEZI ȘI: Marea iubire, copil, nou job! O zodie va avea TOT în 2022

VEZI ȘI: Ce înseamnă fiecare ASCENDENT în parte și de ce ai trăit până acum într-o minciună

19 noiembrie 2021. Țineți minte această dată
 

Va avea loc o eclipsă importantă în luna noiembrie. „19 noiembrie 2021. Țineți minte această dată. Atunci avem o Eclipsă de Lună/Lună Plină pe axa Scorpion-Taur. Până aici, nimic neobișnuit, doar că Eclipsa, pe harta astrologică a României, va zgudui multe puncte puternice”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Să nu uităm de evenimentele politice importante de la finalul anului. Pe lângă asta, atunci când vorbim de Taur-Scorpion, suntem obligați să amintim de siguranță/asigurare, bani, resurse, informații ascunse. Atunci se va schimba ceva în conștiința românilor. Nu își are rost întrebarea dacă va fi de bine sau de rău. Va fi pur și simplu”, a subliniat Daniela Simulescu.

Mercur în Balanță, până în noiembrie. Daniela Simulescu: TOȚI ne vom da seama de un lucru

Pe 30 august, Mercur va părăsi semnul productiv al Fecioarei și va intra în Balanță, unde va sta până pe 6 noiembrie.

„Un tranzit destul de lung, mai ales din cauza faptului că va și retrograda în perioada 27 septembrie - 18 octombrie”, precizează Daniela Simulescu.

Până pe 6 noiembrie, Mercur va face de câte trei ori opoziție cu Chiron, trigon cu Jupiter și careu cu Pluto. „Ne vom da seama de un lucru: încercarea de a comunica pe placul celorlalți va veni cu un cost personal. Cu cât vom dori să fim mai diplomați, cu atât o să regretăm mai mult. Va fi nevoie de un echilibru”, a subliniat Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel