Un piept generos atrage bacşişuri mai mari. Băieţilor le plac maşinuţele, iar fetiţelor păpuşile. Vezi care sunt cele mai stupide studii făcute în 2010

studiu
studiu

Revista americană The Week a elaborat o listă cu cele mai inutile şapte studii realizate în 2010. Băieţilor le plac maşinuţele, iar fetiţelor păpuşile. Preferăm ziua de vineri în loc de cea de luni. Hormonii îi fac pe sportivi să aibă o performanţă mai mare. Iar femeile decoltate primesc un bacşiş mai generos şi au şanse mai mari să fie luate cu maşina dacă fac autostopul. Deşi pare incredibil, toate acestea sunt rezultatele unor studii ştiinţifice pentru care s-au plătit bani frumoşi, notează miercuri ziarul La Razon.

Iată cele şapte anchete cele mai absurde realizate în 2010.

1. Un piept generos atrage bacşişuri mai mari. Autorul acestei 'descoperiri' este profesorul Michael Lynn, de la Cornell University, în studiul său intitulat pompos 'Determinante şi consecinţe ale sexualităţii şi atractivităţii feminine. Teste reale realizate pe chelneriţe' desfăşurat în mai multe restaurante din zonă. Rezultatul a fost că femeile care au sânii mari primesc bacşişuri mai mari, care pot creşte exponenţial dacă sunt blonde şi zvelte. Combinaţia între cele trei: o mină de aur.

2. Bărbaţii nu se satură niciodată de sex. Acest studiu, înrudit oarecum cu cel anterior, poartă semnătura unor cercetători australieni care i-au întrebat direct pe bărbaţi cu vârste între 75 şi 95 de ani: 'V-ar plăcea să faceţi mai mult sex decât obişnuiţi?'. Răspunsul a fost un covârşitor 'da'. Ceea ce pentru Judith Kuriansky, psiholog la Columbia University, nu a fost o surpriză având în vedere că toţi bărbaţii, indiferent de vârstă, se gândesc la sex.

Eros Show 2011, la Sala Polivalentă – GALERIE FOTO

3. Băieţilor le plac maşinuţele, iar fetiţelor păpuşile. Studiul a fost realizat în aprilie de London's City University şi a fost expus la o conferinţă. Rezultatul a confirmat ceea ce toată lumea ştia.

4. Dacă eşti cântăreaţă, aspectul contează. Tot în aprilie a fost realizat acest studiu semnat de Noola Griffiths, a cărui concluzie a fost că rochiile pe care le poartă cântăreţele la spectacole influenţează auditoriul. Ne întrebăm ce părere au despre asta Madonna sau Lady Gaga.

5. Hormonii de creştere îmbunătăţesc randamentul sportivilor. Concluzia este logică, curios este însă că tocmai Agenţia Mondială împotriva Dopajului este cea care l-a comandat. Avea cineva vreo îndoială? 'Este studiul cel mai evident din câte s-au văzut vreodată', a comentat indignat ziaristul Chris Chase pe Yahoo! Sports.

6. În afară de chelneriţe, pieptul mare este de mare ajutor şi femeilor care fac autostop. Acest studiu a fost realizat în Franţa pe un eşantion format din chelneriţe. Rezultatul a fost că femeile cu cupa D au avut cu 10 la sută şanse mai mari să fie luate cu maşina decât restul. Mulţi şi-au dat seama de asta, distractiv este însă că s-au dat bani pe a verifica tema cu 'metode ştiinţifice', explică Gad Saad, expert la Psychology Today.

7. Ne place sfârşitul de săptămâna, urâm ziua de luni. Studiul a fost publicat de revista de specialitate Journal of Social and Clinical Psychology care a ajuns la concluzia că ne simţim mai bine vineri seara decât duminica dimineaţa şi că cea mai rea zi a săptămânii este lunea. Şi că suntem mai fericiţi acasă în week-end, decât în cursul săptămânii la serviciu. Răspunsul este evident şi nu era nevoie de o echipă de cercetători pentru a afla acest lucru.

Sursa: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel