EXCLUSIV  Vești bune și rele pentru Gemeni, Taur, Berbec, Leu, Balanță, Scorpion, Pești. Pentru Rac, ”se va schimba ceva imediat”

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu revine cu noi previziuni.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Astrele te invită să ai o discuție serioasă cu tine. Un monolog prin care să îți asumi greșelile pe care le-ai făcut din punct de vedere financiar. 

Taur

Cheltuielile casei ar trebui făcute astăzi în funcție de recomandările tale. Te pricepi de minune să îi convingi pe cei din jur de ceea ce vrei. 

Gemeni

Una este ce se întâmplă și alta este cum te simți. Ar fi bine să fii mai prezent și să îți dai seama ce îți transmit mintea și sufletul. 

Rac

Aspectele făcute de Lună sunt menite să te pună pe gânduri. Imediat cum totul începe să devină confortabil, se va schimba ceva imediat. 

Leu

Te necăjești prea repede din cauza vorbelor șefilor. Respiră și adu-ți aminte că aceștia nu fac parte din familia ta. 

Fecioară

Știi ce te va ține echilibrat? Discuțiile cu prietenii. Despre subiecte aparent superficiale. Dar chiar ai nevoie să îți ventilezi gândurile. 

Balanță

Câteodată ești atras de viața personală a cunoscuților. Doar că există riscul să crezi tot ce auzi de la terți și să nu verifici. 

Scorpion

În continuare, există o tendință de a îl bănui pe partener de lucruri nedemonstrate. Fă tot posibilul să nu încurci cauza cu pretextul!

Săgetător

Chiar nu este cazul să te contrazici cu unii colegi. Chiar dacă ți se pare că nu au dreptate. Dacă nu ai ceva concret de obținut, mai bine renunță. 

Capricorn

Persoana iubită cere mai multă atenție de la tine, dar ție îți va fi greu să te împarți între serviciu, pasiunile tale și planurile ei. 

Vărsător

Astrele îți atrag atenția că este posibil să nu îți faci prioritizarea corectă. Nu te lăsa deloc influențat de ceilalți!

Pești

Te urmărește o nevoia de discuta despre problemele tale personale. Dar este clar că nu este cazul să vorbești cu oricine. 

 

 

Iulie este luna în care să te întrebi ce transformări ai avut la nivel personal. În primul rând, cele interioare, după care cele exterioare. Unele situații au depins de tine, altele nu, mai ales cele din preajma conjuncției Jupiter-Neptun din Pești de pe 12 aprilie. Intrarea lui Marte în Taur de pe 5 iulie ne cere să fim mai practici. Să lăsăm visarea, așteptările și să privim realitatea în față. Să ne uităm în buzunare și să nu ne bazăm pe banii pe care îi vom face, ci pe cei pe care îi avem deja, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel