Vasile Blaga, reacție fermă cu privire la un posibil blat cu PSD în Senat

Co-preşedintele PNL Vasile Blaga a comentat, joi seară, zvonurile privind un posibil blat al liberalilor cu PSD la votul dat marţi în Senat în cazul Şova.

Vasile Blaga a explicat că nu a făcut niciodată blat cu PSD, cu atât mai puţin la votul în cazul Şova.

"Nu a fost blat deloc. PSD și aliații lor au reușit încă o data să murdărească Parlamentul, care oricum este într-o situație delicată din punct de vedere al imaginii, în acest caz Senatul. Nu am văzut în viață mea o asemenea imobilizare cum a fost marți, în apărarea lui Șova. Noi am decis și am și votat la vedere. Nici pe departe nu a fost blat. În primul rând, că toți senatorii PNL au votat la vedere, deci toți cei 53. Au fost 66 de voturi în favoarea DNA-ului. Noi nu votam acolo să-l condamnăm pe Şova, nu suntem noi o instanță de judecată și, sigur, judecătorii iau decizie. Ce ar fi fost dacムcei 53 de senatori nu ar fi fost în sală să voteze? Au fost și cazuri în care absențele au fost motivate, cum a fost dna Boagiu care împreună cu un domn europalamentar au fost la Oslo.

(...) Nu știu unde a fost Crin Antonescu, o să explice domnia sa.

În ce privește blatul cu PSD-ul, se vorbește încă din campania din 2011 când am pierdut împotrivă domnului Boc. De atunci puneam capăt unui proiect politic. Și am spus de atunci că nu voi plecă niciodată din PDL.

În campania prezidențială am luptat cu toții și, ce, am făcut blat cu PSD-ul? Este prea multă ipocrizie", a spus Vasile Blaga, în emisiunea ”Jocuri de putere”, de la Realitatea TV.

Întrebat ce se va întâmpla cu cei 11 absenţi liberali de marţi, Vasile Blaga a răspuns: "O sムvorbim săptămâna viitoare în Partid, pentru că vine moțiunea și din nou vom avea probleme".

Vezi și: Blaga a dezvăluit de câte voturi mai are nevoie PNL la moțiune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel