Varujan Vosganian, vot Senat. PNL: Gest "extrem de surprinzător"

Ionuț Stroe, purtător de cuvânt al PNL, a declarat, joi, că votul senatorilor de respingere a solicitării Parchetului General de începere a urmăririi penale a lui Varujan Vosganian a fost "extrem de surprinzător". 

"Nu a fost o decizie de partid în sensul ăsta. Noi hotărâserăm altceva. Noi hotărâserăm să răspundem prompt și pozitiv la orice fel de solicitare din partea justiției. E extrem de surprinzător votul ăsta și încercăm în momentele acestea să analizăm, să vedem care a fost situația acolo. (...) Nu știu ce a fost acolo. (...) În momentul de față încercăm să vedem ce s-a întâmplat la Senat", a declarat Ionuț Stroe, pentru Agerpres. 

Întrebat dacă ar putea fi aplicate sancțiuni pe linie de partid senatorilor PNL care au votat împotriva solicitării Parchetului în cazul Varujan Vosganian, Ionuț Stroe a afirmat: "Încercăm să aflăm și noi care sunt adevăratele cauze ale votului de acolo. Cu toate că nu e frumos să arunci vina în altă parte, dar cred că au contribuit și cei de la PSD la acest vot". 

Senatorii au respins, joi, solicitarea procurorului general, Tiberiu Nițu, privind încuviințarea începerii urmăririi penale în cazul fostului ministru al Economiei Varujan Vosganian.

VEZI AICI: Varujan Vosganian a SCĂPAT de începerea urmăririi penale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel