Val Vâlcu, după votul pe moțiunea de cenzură: Îl cred pe Florin Cîțu

Val Vâlcu, după votul moțiunii de cenzură / Foto: Captură video Realitatea Plus
Val Vâlcu, după votul moțiunii de cenzură / Foto: Captură video Realitatea Plus

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat ce s-a întâmplat astăzi în plenul Parlamentului la dezbaterea moţiunii de cenzură.

 

A fost circ astăzi în Parlament, la dezbaterea moțiunii de cenzură. Florin Cîțu, în loc să se apere și să spună ce a făcut Guvernul de când a fost învestit, a ținut să menționeze că el ”a tranșat alegerile din PNL”, iar Diana Șoșoacă a făcut un scandal uriaș. Printre altele, Florin Cîțu a ținut și să menționeze că românii sunt mai fericiți, iar economia României "merge în direcţia corectă", afirmații care contrazic argumentele expuse de inițiatorii moțiunii de cenzură. Toate aceste subiecte au fost discutate în cadrul emisiunii "100" de la Realitatea Plus.

"Cum s-a văzut teatrul din Parlament, astăzi. Adică, te uiți, premierul Florin Cîțu în discurs ne spune că trăim bine, șeful principalului partid din opoziție ne spune că nu, că ăla minte. A fost și scandal. Pe cine crede românul?", a fost întrebarea pe care moderatorul emisiunii i-a adresat-o jurnalistului Val Vâlcu.

Val Vâlcu a dat un răspuns ironic și a spus că îl crede pe Florin Cîțu. 

"Eu îl cred pe domnul Cîțu. E o țară care merge bine, tocmai a bătut naționala cu 2-0 Germania. Stai așa, România sau Anglia? Anglia. Bun, deci îl cred pe domnul Cîțu. Și dacă era Dan Barna președinte, chiar câștigam campionatul.", a răspuns ironic Val Vâlcu.

VEZI ȘI: Lupta de putere din PNL, dusă în Parlament de Cîțu. Orban îi dă replica după ce a spus că ”a tranșat alegerile din PNL”

Vâlcu, despre scandalul făcut de Șoșoacă

Despre lupta de putere din PNL, dusă în Parlament de Cîțu, Val Vâlcu a spus că mai grav este scandalul pe care l-a făcut senatoarea Diana Șoșoacă.

"Nu aș spune că asta este ceva rău. Am văzut discuții mult mai aprinse în Parlamentul britanic, că tot am vorbit de Anglia. Mai grav e ce s-a întâmplat sau ce a făcut o cunoscută mahalagioaică a politicii românești, care a ajuns la agresiune fizică." a punctat Val Vâlcu. 

Reamintim că Diana Șoșoacă a făcut scandal în Parlament, unde a venit cu un sac negru, în mod simbolic după ce persoanele moarte de COVID-19 au fost înmormântate în saci negri. Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a făcut apel, în repetate rânduri, pentru a fi ordine în sală. ”Așa arată un sac în care morții din spitale au fost aruncați goi” a spus Diana Șoșoacă, acuzând că morții de COVID-19 nu au fost înmormântați creștinește. Sergiu Vlad (USR), chestorul Senatului, a anunţat după votarea moțiunii de cenzură că intenţionează să depună plângere penală împotriva senatoarei Diana Şoşoacă pentru că l-a agresat fizic.

VEZI ȘI: VIDEO Sergiu Vlad, agresat de Șoșoacă în Parlament. Scandal în DIRECT: De asta sunteți la al treilea divorț! / O să rămâneți gravid!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel