Vadim Tudor, despre Diaconescu: "Un puradel fără dinţi"

Corneliu Vadim Tudor
Corneliu Vadim Tudor

Invitat, sâmbătă, în cadrul unei emisiuni televizate la postul B1 Tv, Corneliu Vadim Tudor a fost extrem de jignit în momentul în care un alt invitat aflat în acelaşi studio a comparat discursul politic al liderului PRM cu cel al lui Dan Diaconescu.

"Mie mi se pare, şi am privit recent înregistrarea dintre dv. şi Marius Tucă la alegerile din anul 2000, că Dan Diaconescu este un fel de Corneliu Vadim Tudor reîncărcat la un alt nivel", a fost afirmaţia jurnalistului Mălin Bot care l-a scos din sărite pe Corneliu Vadim Tudor.

Liderul PRM a replicat promt și a ridiculizat nivelul de cultură a lui Diaconescu. "A stat puţin mai mult la soare, că e prea brunet ca să fie Vadim Tudor", a concluzionat politicianul.

La insistenţa invitatului, care a amintit în favoarea comparaţiei făcute sloganele PRM "Jos mafia, sus patria" sau "Joc ciocoii!", Vadim Tudor a replicat "Rembrandt este aici, aia (n.r. - Dan Diaconescu) e o litografie!". Vadim Tudor nu s-a oprit aici și a continuat cu insultele la adresa patronului OTV "un puradel care pozează în tribuna neamului", "farseor" şi un "agramat fără dinţi".

Din ce în ce mai enervat de discuţie, Vadim Tudor a fost la un pas de a părăsi emisiunea. La finalul emisiunii Vadim şi-a prezentat scuze invitatului cu care a intrat în conflict

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel