Urmărește emisiunea live


Urmărire ca în filme în Bragadiru. Un şofer fără permis a fugit de poliţie. Cum a fost prins

Foto: DGPMB
Foto: DGPMB

Un şofer în vârstă de 41 de ani i-a pus pe jar pe poliţişti duminică noaptea, în Bragadiru, judeţul Ilfov. 

Fapta s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 23:44. Polițiștii rutieri, în timp ce acționau pe DN6, au înregistrat cu aparatul radar un autoturism, înmatriculat în Franța, care circula cu viteza de 71 km/h și care nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiștii rutieri.

Două echipaje de poliție rutieră au plecat în urmărirea autoturismului, dar acesta a reușit să scape de echipajele de poliție.

„În timpul acțiunii, atât o autospecială de poliție cât și autotovehiculul în cauză, au fost avariate ușor. Activitățile specifice de căutare au fost continuate de polițiștii rutieri, astfel că, autovehiculul respectiv a fost găsit abandonat pe o stradă din Bragadiru, iar bărbatul a fost identificat și depistat la domiciliul său”, au transmis, duminică, polițiștii.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul în cauză nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

individul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Acesta este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere, scrie Mediafax.

Un şofer care a reclamat la 112 că este şicanat în trafic a rămas fără permis

Poliţiştii Biroului Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru, judeţul Brăila, au fost sesizaţi printr-un apel la 112 de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Tichileşti, cu pivire la faptul că este şicanat în trafic, pe raza comunei brăilene Viziru, de un alt autovehicul.

Poliţiştii au oprit în trafic autovehiculul condus de bărbatul în vârstă de 37 de ani şi mașina care făcea obiectul sesizării, condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Berteştii de Jos.

”Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul în cazul bărbatului în vârstă de 37 de ani fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celuilalt şofer rezultatul a fost negativ.

Şoferul, în vârstă de 37 de ani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1.305 lei şi a fost luată măsura complementară a reţinerii permisului de conducere.”, precizează reprezentanţii IPJ Brăila, conform Antena3. 

Nici bărbatul de 32 de ani nu a scăpat de sancţiuni. Conform sursei citate, maşina acestuia figura ca radiată. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel