UNGARIA - ROMÂNIA: Motivul incredibil pentru care un suporter român nu a mai ajuns la Budapesta

Un suporter român nu a mai ajuns la Budapesta pentru meciul Ungaria - România, din preliminariile EURO 2016, după ce a fost prins de jandarmii din București cu un număr impresionat de torțe în mașină, în timp ce se pregătea să plece spre capitala maghiară.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani avea în autoturism nu mai puțin de 126 de materiale pirotehnice și a declarat jandarmilor că intenționa să folosească materialele după ieșirea din țară. Suporterului i-a fost întocmit proces-verbal de depistare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și folosire de materiale pirotehnice fără drept.

"Aseară, în jurul orei 22:00, un echipaj de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei a depistat, în autoturismul unei persoane, 126 de materiale pirotehnice a căror deţinere este interzisă. Persoana respectivă, un bărbat de 34 de ani din București, era suporter al echipei naționale și urma să se deplaseze la Budapesta, cu ocazia meciului de fotbal dintre reprezentativele Ungariei și României", a anunțat Jandarmeria printr-un comunicat.

Jandarmeria a luat măsuri de monitorizare a traseelor, urmănd ca, după trecerea frontierei, deplasarea fanilor să se facă sub coordonarea autorităților maghiare, potrivit digisport.ro. Mai mult, o delegaţie formată din 13 jandarmi români se va afla în Fan Zone-ul destinat suporterilor "tricolori", cu misiunea de a asigura o bună comunicare între forţele de ordine maghiare şi fanii români, pentru desfăşurarea în siguranţă a evenimentului sportiv.

Citește și: Momente de groază pentru naționala României! Huliganii din Ungaria au atacat hotelul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel