Un tată și-a pus fiica să pozeze sexy lângă mașină. Vezi de ce

Un tată din Statele Unite ale Americii și-a pus fiica, în vârstă de 20 de ani să pozeze sexy lângă mașina pe care voia să o vândă pe Ebay.

Kim Ridley din Oregon a făcut tot posibilul ca să îşi vândă maşina pe Ebay. Văzând că nimeni nu licitează pentru maşina lui din 1977 cu aproape 60 de mii de kilometri la bord, a căutat o nouă strategie, scrie rtv.net.

Astfel a rugat-o pe fiica lui Lexxa, o tânără sexy cu foarte multe tatuaje şi cercei să pozeze provocator lângă maşină. După ce a postat noile poze, autovehiculul a fost vândut cu peste 7.500 de dolari după ce 5 oameni „s-au luptat” să îl cumpere.

Blonda aplecându-se pe maşină cu prim-planuri în care i se vedeau ori decolteul ori posteriorul au făcut ravagii asupra posibililor cumpărători. Unul dintre doritori chiar l-a întrebat pe Kim dacă "cumpărarea maşinii vine la pachet cu „o cursă gratuit” cu starul porno. Acesta i-a răspuns: "Frumos mod de a vorbi despre fiica mea! Dar sigur....! Cumpăra maşina acum!"

Vânzătorul nu regretă alegerea făcută, spunând că el nu se foloseşte doar de fiica lui, ci chiar şi de prietenele acesteia sau de câinele familiei: "Fetele şi câinii atrag cel mai mult atenţia oamenilor", a replicat el. În trecut a recurs la aceleaşi practici ca să îşi vândă motocicleta utilizând fotografii cu tânăra alături de câine pe motocicletă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel