Un român a primit 5000 de euro după o palmă care i-a deformat capul: Dacă a meritat? Nu ştiu...

Captură video Tik Tok
Captură video Tik Tok

Concursul de dat palme RXF, promoţie organizată sub egida MMA (arte marţiale mixte) în România, a fost câştigat de Sorin Comşa. Premiul cel mare a fost de 5000 de euro, însă consecinţele sunt încă vizibile. 

Concret, câştigătorul a încasat mai multe lovituri care i-au deformat capul, aşa cum recunoaşte chiar el.

”N-ai ce face, așa e când nu știi să renunți. Eu știu dacă o să-mi mai revin... Dacă mai concurez? Dacă-s destui bani, da. Am câștigat 5.000 de euro, asta-i situația. Pot să mănânc, jumătate de gură e bună. Am 100 de kilograme. Nu mă doare, mi-a deformat capul, da. Dacă a meritat? Nu știu dacă a meritat”, a spus Sorin Comșa pe TikTok. 

Întrebat ce părere au avut medicii de situaţia lui, Comşa a spus că şi mama sa lucrează în spital, dar şi că nu a fost nicio noutate pentru specialişti. 

"Ce să spună, frate, mama lucrează la spital… Medicii văd tot timpul astfel de cazuri, nu vă gândiți că numai eu arăt așa!”, a declarat el. 

Concursurile de dat palma reprezintă un sport în care doi competitori stau, la propriu, unul în faţa celuilalt şi îşi dau plame, cu rândul. Câştigă cel care rămâne în picioare. La acest sport sunt şi trei arbitri, care supervizează totul, iar concurenţii trebuie să aibă o protecţie pentru gură şi una pentru ureche. Sunt doar trei runde în fiecare meci, iar fiecare concurent are dreptul la câte o palmă. Ba mai mult, înainte de fiecare palmă, concurenţii trebuie să îşi dea cu pudră de talc pe palme. Loviturile la tâmple, orbite, nas, urechi sau laringe sunt interzise, arată Daily Mail. 

Deşi lovitura a fost acum câteva zile, semnele traumatismului sunt încă foarte clar vizibile. 

"S-a mai dezumflat, nu mai e așa umflat”, a reușit să spună, cu fața tumefiată, Sorin Comșa.

@grosu98 să nu vă mai aud #grosutop #rxfmma #lasvegasromania #lasvegas ##rxfslap #slap #slaps #galarxf ♬ sunet original - Sorin Comsa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel