Un pasager al cursei Bologna - Iași a fost transportat la spital

Pexels
Pexels

Un pasager al cursei aeriene Bologna - Iași a fost transportat la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul zborului. 

Unuia dintre pasagerii cursei aeriene Bologna - Iaşi, un bărbat în vârstă de 53 de ani, i s-a făcut rău în timpul zborului, motiv pentru care a fost solicitat prin serviciul 112 un echipaj medical, a anunţat, vineri, coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, relatează Agerpres. 

Ea a declarat presei că, în timpul zborului, bărbatul a acuzat dureri abdominale, greţuri şi vărsături. În momentul în care aeronava a ajuns pe Aeroportul Internaţional Iaşi, bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi o autospecială de terapie intensivă mobilă.

"Pasagerul avea etilism acut şi colică biliară. A fost transportat în UPU de la Spitalul 'Sf. Spiridon'", a mai spus Diana Cimpoeşu. 

Un avoin Tarom a aterizat de urgență la Timișoara

O cursă Tarom ce a decolat pe 21 ianuarie din București, cu destinația Timișoara, s-a întors din zbor după ce unui pasager i s-a făcut rău, relata România TV. 

Deasupra Serbiei, o femeie a acuzat stări de rău și chiar a leșinat. Acesta și-ar fi pierdut cunoștința pentru câteva momente, a mai precizat sursa citată. Piloții au luat decizia de a devia avionul de la cursa inițială și au aterizat de urgență pe Aeroportul din Timișoara. 

Echipele medicale au intervenit de urgență pe pista aeroportului de unde au preluat pasagerul. Femeia a fost testată și s-a constatat că era infectată cu coronavirus, potrivit Antena 3. Aceasta participase la o înmormântare.

Avion BlueAir rămas la sol

Potrivit Antena 3, la începutul lunii iunie, un zbor al companiei aeriene Blue Air, care călătorea de la București la Timișoara, s-a întors din drum chiar înainte de decolare. Conform informațiilor, la bordul avionului s-a auzit un zgomot puternic, pasagerii s-au panicat și decolarea a fost oprită. O echipă tehnică a venit la fața locului și a luat decizia ca aeronava să nu mai decoleze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel