Un om de afaceri din Sibiu, dispărut de trei luni, a fost găsit mort

Fotografie creată de Subhan Saad, de la Pexels
Fotografie creată de Subhan Saad, de la Pexels

Un om de afaceri din Sibiu, dispărut de trei luni, a fost găsit fără suflare în pădurea Băneasa din București. 

Descoperire macabră în pădurea Băneasa din București. A fost găsit trupul neînsuflețit al unui afacerist din Sibiu, în vârstă de 49 de ani, dispărut de trei luni. 

Alexandru C. a dispărut la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut. Rudele și prietenii afaceristului au cerut ajutorul Poliției, dar și al populației, în speranța că îl vor găsi. Din păcate, după trei luni în care nimeni nu a știut nimic de el, ieri, omul de afaceri a fost găsit mort în pădurea Băneasa din București.  

O apropiată a omului de afaceri, care a distribuit povestea lui Alexandru C. pe Facebook, spunea la finalul lui 2021 că "noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat."

"Poliția a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie că poate-poate îl recunoaște cineva. Orice altă variantă este pesimistă.", preciza aceasta, potrivit Antena3

În anunțul dispariției de pe pagina Poliției Române se nota că bărbatul "a plecat voluntar în data de 21.10.2021, în jurul orelor 10:30, de la adresa unde locuiește fără forme legale, în București, (...) și nu a mai revenit până în prezent."

Polițiștii iau în calcul ipoteza unei sinucideri, însă nu exclud și alte variante. Cauza morții urmează a fi stabilită de medicii legiști. 

VEZI ȘI: Un bărbat și-a regăsit familia, după ce a desenat harta satului de unde fusese răpit la vârsta de 4 ani și a postat-o pe TikTok

Un bărbat din China și-a regăsit familia după ce a desenat harta satului pe care l-a văzut ultima dată la vârsta de patru ani.

Distribuită pe Douyin, varianta chineză a TikTok, pe 24 decembrie, o hartă a unui sat care a fost desenată de un bărbat a fost potrivită de poliție cu o localitate din Yunnan unde se afla o femeie al cărei fiu dispăruse.

„33 de ani de așteptare, nenumărate nopți de dor și, în sfârșit, o hartă desenată manual din memorie”, a scris Li pe profilul său Douyin înainte de revederea cu mama sa. „Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să-mi regăsesc familia.”

Acesta a precizat: „Mama a plâns imediat ce m-a auzit a telefon. După apelul video, am recunoscut-o dintr-o privire. Eu și mama mea avem aceleași buze, chiar și dinții sunt la fel.” 

Citește continuarea articolului AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel