Urmărește emisiunea live


Un bărbat din Dolj a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul în canalul de irigații

ISU Dolj
ISU Dolj

Un doljean s-a răsturnat cu tractorul în canalul de irigații, echipele de intervenție ajungând prea târziu pentru a-i salva viața acestuia. 

Un bărbat din Dolj, în vârstă de 54 de ani a sfârșit tragic, după ce s-a răsturnat cu tractorul într-un canal de irigații adânc de 4 metri, unde s-a și înecat. Totul a avut loc pe raza localității Moțăței Gară, relatează antena3.ro

La locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție, inclusiv echipaje de căutare-salvare dotate cu ambarcațiuni pneumatice, o autospecială de descarcerare si un echipaj medical de la SAJ. Scafandrii solicitați au venit în sprijinul echipelor și au asigurat căutarea bărbatului. 

Când a fost scos din apele canalului, bărbatul era mort. Cadavrul va fi supus unei expertize medico-legale, pentru a se clarifica care a fost cauza decesului. 

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Tânăr de 17 ani mort în canalul de irigații

Cazul nu este singular. Sfârșit tragic pentru un băiat de 17 ani din Galați care plecase pe câmp să strângă cartofi. A fost găsit înecat, după ce a făcut o greșeală uriașă. Băiatul de 17 ani din localitatea gălățeană Vânători a fost găsit mort într-un canal de irigații, după o zi de căutări ale pompierilor. 

Ajunşi la canalul de irigații din localitatea Vânători în urma unei solicitări, pompierii militari de la Detaşamentul Galaţi au constatat că este vorba despre un băiat în vârstă de 17 ani. Tânărul ieşise la strâns cartofii împreună cu un vecin.

Copii căutați în apele Siretului

Doi copii au fost căutați sâmbătă, 17 iulie, de echipele de intervenție din Galați, după ce un pescar a sunat la 112. Autoritățile se așteaptă ca micuții să fie înecați. 

„Misiune de căutare-salvare pentru 2 copii, posibil înecați în localitatea Braniștea, malul Siretului. Se deplasează o autospecială, echipajul cu barcă și APIC, echipajul SMURD tip C de la Detașamentul de Pompieri Galați și Elicopterul 346”, a transmis ISUJ Galați

„Anunțul la 112 a fost făcut de un pescar, nu au fost dați dispăruți de aparținători”, a mai fost precizat. 

„Echipajele de căutare se retrag în acest moment, căutările celor doi băieţi din localitatea Şerbeştii Vechi vor fi reluate mâine (n.r. - 18 iulie), începând cu ora 6 dimineaţa", au transmis reprezentanţii ISU Galaţi, conform Agerpres. 

Pe marginea râului Siret au fost găsite mai multe haine despre care se crede că ar aparține celor doi copii dispăruți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel