Un bărbat de 48 de ani, dat dispărut din iunie, găsit MORT într-o fabrică dezafectată

Pixabay
Pixabay

Trupul unui bărbat dispărut vara trecută a fost descoperit într-o clădire dezafectată. 

Cadavrul unui bărbat de 48 de ani din Sebeş, dispărut de la domiciliu în iunie, a fost găsit în incinta unei fabrici dezafectate din municipiu, poliţiştii luând în calcul un posibil suicid, potrivit unui comunicat transmis, vineri, Aagerpres, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Conform sursei citate, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată joi cu privire la faptul că în incinta unei fabrici dezafectate din municipiu a fost găsit un cadavru uman.

Trupul era într-o stare avansată de putrefacție

"Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că acesta se afla lângă un arbore, în stare avansată de putrefacţie. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aparţine unui bărbat de 48 de ani, din Sebeş, dispărut de la domiciliu din luna iunie 2021, existând suspiciunea că acesta s-ar fi sinucis", se menţionează în comunicat.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii. Cercetările sunt continuate, mai arată sursa citată. 

Un bărbat a fost găsit mort într-un rezervor de combustibil

Un bărbat a fost găsit mort într-un rezervor de combustibil al unei stații peco de la intrarea în Eforie Nord, relatează Mediafax.

Potrivit ISU Constanța, pompierii au fost alertați prin apel la 112 cu privire la faptul că o persoană este căzută într-un rezervor de combustibil al unei stații peco de la intrarea în Eforie Nord. La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere, una de descarcerare, două echipaje SMURD, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ.  

Bărbatul a fost scos din rezervor, iar echipajele medicale au început manevrele de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul. În timpul intervenției, unui angajat al ISU Constanța i s-a făcut rău. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean.  

Bărbat găsit mort, cu un cuțit înfipt în ochi, la Suceava

Descoperire macabră în satul Petia, comuna suceveană Bunești. Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost găsit fără suflare în propria locuință. Mihai Ț. avea un cuțit înfipt în ochi și mai multe urme de violență pe corp. La fața locului s-au deplasat criminaliștii și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Mihai Ț., în vârstă de 63 de ani, era cunoscut ca un consumator de băuturi alcoolice și locuia singur. Cadavrul a fost descoperit de un vecin, care a anunțat autoritățile.

În cauză a fost demarată o anchetă și se încearcă stabilirea relațiilor și legăturilor pe care bărbatul le-a avut în ultima perioadă, potrivit Monitorul de Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel