Un bărbat care a intrat cu mașina în pietoni a fost LINȘAT de martorii accidentului

Pexels
Pexels

Un șofer a murit linșat de martorii accidentului pe care l-a provocat intenționat. 

Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina pe un trotuar, încercând să lovească pietoni. Martorii de pe margine l-au scos din mașină pe șofer și l-au bătut, scrie CNN

Șoferul a fost implicat într-o altercație verbală în jurul miezului nopții în clădirea unei companii din Hawthorne, după care i s-a cerut să plece, a declarat Departamentul Sheriffului din Los Angeles (LASD) într-un comunicat de presă. Hawthorne se află la aproximativ 40 de kilometri de Los Angeles.

Martorii au încercat să intervină

Bărbatul a plecat, dar după un timp s-a întors și a intrat cu camionul pe trotuar, trecând la limită pe lângă mai multe persoane, potrivit comunicatului. În cele din urmă a pierdut controlul asupra mașinii sale și a lovit un copac.

Spectatorii la scenele nemaivăzute au încercat să-l scoată pe bărbat din camion, dar a acesta reușit să fugă cu mașina pe o distanță scurtă înainte de a se lovi de o clădire. Oamenii prezenți l-au scos din mașină și a urmat o „altercație fizică”, se arată în comunicat.

Paramedicii au declarat decesul la fața locului

"Ofițerii de poliție din Hawthorne l-au văzut pe șofer întins pe pământ, suferind ceea ce părea a fi o politraumă", a transmis LASD. "Paramedicii au oferit primul ajutor, dar a fost declarat decesul la fața locului".

Identitatea șoferului nu a fost făcută publică. Cauza decesului va fi stabilită de către ofițerul legist din Los Angeles.

Un brăilean a dat cu mașina peste agresorul fratelui său

Momentul în care un bărbat a lovit intenționat cu mașina un tânăr aflat la marginea șoselei a fost surprins de camerele de supraveghere. Acesta din urmă l-ar fi înjunghiat pe fratele șoferului. 

În imagini se observă cum un tânăr de 29 de ani, care stătea în afara părții carosabile, a fost spulberat de mașină, cu toate că a încercat să se ferească. 

Șoferul de 36 de ani nu a consumat băuturi alcoolice, potrivit Poliției, ci ar fi vrut să se răzbune pe tânăr. Bărbatul de 29 de ani l-ar fi înjunghiat pe fratele șoferului, cu puțin timp înainte, în apropierea unei frizerii de pe Șoseaua Râmnicu-Sărat, scrie debraila.ro.

Tânărul înjunghiat și cel lovit au fost transportați la spital. Șoferul de 36 de ani a ajuns la sediul Poliției, la audieri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel