Un bărbat a murit în trenul Iași - București, în timp ce soția sa credea că doarme

Foto ilustrativ tren / Andrada Oană
Foto ilustrativ tren / Andrada Oană

Un bărbat a murit în tren, în timp ce soția sa credea că doarme.

Un bărbat de 57 de ani a murit în tren, miercuri, în timp ce soția sa credea că a adormit. Șeful de tren a sunat la 112, dar medicul de pe ambulanță, care a așteptat pe peronul gării din Bârlad, nu a mai putut decât să constate decesul bărbatului.

O ambulanță a fost solicitată să intervină, miercuri, în trenul accelerat Iași - București pentru un bărbat în vârstă de 57 de ani, inconștient pe o banchetă, trenul urmând să oprească în gara Bârlad, anunță Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui, potrivit Mediafax.

Apelul a fost făcut de șeful de tren.

„A fost trimisă o ambulanță C2 din substația Bârlad pe peronul gării. Pacientul a fost găsit decedat cu semnele morții deja instalate, motiv pentru care medicul a declarat decesul”, arată cei de la Ambulanța Vaslui.

„Bărbatul era însoțit de soție, care, se pare că nu și-a dat seama ce se întâmplă cu el.”, potrivit SJA Vaslui.

Tot în Vaslui: 

Un tânăr care abia a luat permisul, surprins de radar cu 140 km/h

În cadrul acțiunii derulate pentru depistarea conducătorilor de vehicule/autovehicule care încalcă regimul legal de viteză, în data 24/25 iulie 2021, în intervalul 22.00 – 06.00, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Vaslui, județul Vaslui, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 km/h, au fost depistați si înregistrați cu aparatul radar doi conducători auto din județul Vaslui, care se deplasau cu viteze cuprinse între 139 si 141 km/h, pe direcția de deplasare Muntenii de Jos – Vaslui.

Cei doi bărbați în vârsta de 18, respectiv 21 de ani, au fost sancționați contravențional cu amenzi în cuantum total de 4.350 lei. Complementar, celor doi conducători auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

„Pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente de circulație, polițiștii le recomandă participanților la trafic sã adopte o conduită preventivă, să respecte cu strictețe regulile de circulație și să circule cu o viteză adaptată în permanență la condițiile de drum”, a mai precizat reprezentatul IPJ Vaslui, potrivit VremeaNoua. (Știrea, AICI.)

VEZI ȘI: Hoț din Vaslui, prins de polițiști după ce a făcut pe el în apartamentul pe care îl jefuia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel