Un bărbat a fost găsit înecat în râul Someșul Mare din Bistrița-Năsăud

Pixabay
Pixabay

Un bărbat s-a înecat în râul Someșul Mare. Acesta a fost dat dispărut și a fost căutat de autorități și voluntari.

Un bărbat în vârstă de 79 de ani din localitatea bistriţeană Ilva Mică a fost găsit înecat, luni seara, în râul Someşul Mare, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

"Efective de pompieri militari de la Secţia de Pompieri Năsăud, SVSU Ilva Mică, poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie Rurală Sângeorz-Băi, jandarmii de la Postul de Jandarmi Sângeorz-Băi şi mai mulţi voluntari au executat în această seară o misiune de căutare, în echipe mixte de căutare, în urma dispariţiei unui bărbat în vârstă de aproximativ 79 de ani, de pe raza localităţii Ilva Mică. Bărbatul a fost găsit de către pompieri, în jurul orei 20,30, pe raza localităţii Feldru, în râul Someş, în zona stâlpului podului ce traversează râul. Din păcate, bărbatul era fără suflare", a transmis ISU.

Dispariţia bărbatului a fost sesizată în cursul după-amiezii de către familie, iar trupul acestuia a fost găsit la peste cinci kilometri de localitatea de domiciliu. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi va fi dispusă necropsia, pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului. Este cel de-al doilea deces produs, luni, prin înec, în judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce, în cursul după-amiezii, o fetiţă de un an şi zece luni a fost găsită decedată într-un pârâu de pe raza localităţii Domneşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel