Un avion Tarom, care plecase din Timişoara spre Hurghada, s-a întors în România, pe Otopeni. Pilotul comandant ar fi leşinat

foto TAROM/dcnews
foto TAROM/dcnews

Un avion Tarom care făcea legătura între Timişoara şi Hurghada, Egipt, va ateriza de urgenţă pe aeroportul Otopeni. Pilotului comandant i s-a făcut rău. 

Cursa TAROM Rot 7673, operată de un avion Boeing 737-800, YR-BGK, de la Timişoara la Hurghada, se întoarce în România şi aterizează pe aeroportul Otopeni, din cauza unei urgenţe medicale. 

Conform informaţiilor DC NEWS, pilotului comandant i s-ar fi făcut rău în zbor, şi-ar fi pierdut cunoştinţa, astfel că au fost declanşate procedurile de urgenţă. 

184 de pasageri erau la bord, conform Antena 3. Aeronava era deja în spaţiul aerian al Turciei, dar s-a întors înapoi în România şi a aterizat cu ajutorul copilotului. Pasagerii au rămas în avion, şi vor fi preluaţi de un echipaj de rezervă. 

Pilotul a fost preluat de un echipaj medical imediat după aterizare. 

"Compania TAROM informează că din cauza unei urgenţe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă, aeronava care efectua zborul RO 7673 pe ruta Timişoara-Hurghada a efectuat o aterizare de urgenţă, conform procedurilor standard în astfel de situaţii. Menţionăm că la bord se aflau 184 de pasageri, iar siguranţa acestora şi a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă. Aeronava a aterizat în condiţii de maximă siguranţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, iar pilotul a fost preluat de către o echipă medicală", se arată într-un comunicat al operatorului aerian naţional, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel