Un avion Tarom, care plecase din Timişoara spre Hurghada, s-a întors în România, pe Otopeni. Pilotul comandant ar fi leşinat

foto TAROM/dcnews
foto TAROM/dcnews

Un avion Tarom care făcea legătura între Timişoara şi Hurghada, Egipt, va ateriza de urgenţă pe aeroportul Otopeni. Pilotului comandant i s-a făcut rău. 

Cursa TAROM Rot 7673, operată de un avion Boeing 737-800, YR-BGK, de la Timişoara la Hurghada, se întoarce în România şi aterizează pe aeroportul Otopeni, din cauza unei urgenţe medicale. 

Conform informaţiilor DC NEWS, pilotului comandant i s-ar fi făcut rău în zbor, şi-ar fi pierdut cunoştinţa, astfel că au fost declanşate procedurile de urgenţă. 

184 de pasageri erau la bord, conform Antena 3. Aeronava era deja în spaţiul aerian al Turciei, dar s-a întors înapoi în România şi a aterizat cu ajutorul copilotului. Pasagerii au rămas în avion, şi vor fi preluaţi de un echipaj de rezervă. 

Pilotul a fost preluat de un echipaj medical imediat după aterizare. 

"Compania TAROM informează că din cauza unei urgenţe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă, aeronava care efectua zborul RO 7673 pe ruta Timişoara-Hurghada a efectuat o aterizare de urgenţă, conform procedurilor standard în astfel de situaţii. Menţionăm că la bord se aflau 184 de pasageri, iar siguranţa acestora şi a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă. Aeronava a aterizat în condiţii de maximă siguranţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, iar pilotul a fost preluat de către o echipă medicală", se arată într-un comunicat al operatorului aerian naţional, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel