Un atac cu drone din Rusia a avariat un hotel din Mykolaiv, potrivit Ucrainei

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

 Un atac cu drone rusești a avariat puternic un hotel din orașul Mykolaiv, din sudul Ucrainei, a declarat guvernatorul regiunii Mykolaiv, care este mai largă, iar agenția rusă de știri RIA a relatat că hotelul găzduia mercenari vorbitori de limba engleză care luptau în Ucraina.

„Inamicul a atacat orașul cu un vehicul aerian fără pilot de tip «Shahed-131/136»”, a declarat guvernatorul din Mykolaiv, Vitaly Kim, pe aplicația de mesagerie Telegram.

„Ca urmare, clădirea unui hotel a fost grav avariată, a izbucnit un incendiu, care a fost stins rapid ... Nu există victime”.

Kim și Serviciul de Stat pentru Situații de Urgență al Ucrainei au declarat că atacul rusesc a avariat și ferestrele unui hotel din apropiere și că a fost afectată infrastructura de generare a căldurii.

Agenția de știri de stat rusă RIA, citând luptători clandestini ruși din regiune, a declarat că forțele ruse au lovit o fabrică de construcții navale și un hotel din Mykolaiv unde erau cazați mercenari vorbitori de limba engleză care luptau în Ucraina.

Reuters nu a putut verifica independent aceste rapoarte.

Forțele aeriene ucrainene au declarat, de asemenea, duminică, pe contul său de Telegram, fără a oferi detalii, că forțele sale au distrus o dronă lansată de Rusia deasupra orașului Mykolaiv.

Forțele aeriene au precizat că alte patru drone lansate de Rusia au fost distruse deasupra regiunii din jurul capitalei Kiev, a regiunilor centrale Vinnytsia și Kirovohrad, precum și deasupra regiunii vestice Khmelnytskyi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel