Ultima postare scrisă de Stephan Pelger, designerul găsit mort în locuința sa din București. Cui i-a adresat ultimele cuvinte. "Mi-e dor de tine atât de mult..." - Foto în articol

Foto: Stephan Pelger
Foto: Stephan Pelger

Află în articol ce a scris Stephan Pelger pe pagina sa de Facebook, cu doar două zile înainte să fie găsit mort în locuința sa din București.

Designerul Stephan Pelger a fost găsit mort cu puțin timp în urmă, în locuinţa sa din Bucureşti, de către un vecin. Poliţiştii şi medicii legişti se află la fața locului pentru a face cercetări. Deocamdată nu se știe exact cum a murit creatorul de modă, dar unele surse ar fi declarat pentru presă că bărbatul a fost găsit spânzurat. Totuși, nu putem vorbi despre o sinucidere până când oamenii legii nu analizează toate probele și nu este efectuată o expertiză medico-legală în acest sens.

Designerul Stephan Pelger ar fi suferit de depresie, iar recent ar fi fost chiar internat într-o clinică de dezintoxicare, unde ar fi mers de bunăvoie pentru că ar fi suferit de insomnie cronică, iar din această cauză ar fi ajuns să ia 40 de pastile într-o singură zi. În urmă cu doar două zile, pe 6 iunie, designerul Stephan Pelger scria pe pagina sa de Facebook despre tatăl său, care a decedat acum câțiva ani. În postare, creatorul de modă îi ura "La Mulți Ani" tatălui său și spunea că îi este foarte dor de el. Postarea este însoțită de mai multe fotografii alb-negru din copilăria creatorului de modă, în care e apare alături de tatăl lui.

"La muți ani Tata, ne este dor de tine, mi-e dor de tine atât de mult... RIP", a scris Stephan Pelger pe pagina sa de Facebook.

Stephan Pelger ar fi mărturisit anterior că prima oară când a descoperit că are depresie avea doar 10 ani. Ani la rând acesta ar fi încercat să se trateze, inclusiv peste hotare.

VEZI ȘI: Stephan Pelger a murit. Designerul ar fi suferit de depresie și ar fi ajuns să ia 40 de pastile pe zi. Experiența trumatizantă pe care a avut-o pe Coasta de Azur

Tatăl adoptiv al designerului s-a stins din viaţă în anul 2019, lăsând în urmă râuri de lacrimi. Vestea tristă a fost dată atunci pe reţelele de socializare chiar de Stephan Pelger, care atașase și un mesaj emoţionant fotografiei cu tatăl lui. 

"Aşa mi te voi aminti mereu. Un om extraordinar cu o inimă atât de mare, pentru toţi cei din jurul tău. Ţi-ai dedicat întreaga viaţă altora şi asta e averea pe care o laşi celor ce te-au cunoscut. Eu şi mama mea vă mulţumim pentru condoleanţe. Dumnezeu să te odihnească, tata!", a scris Stephan Pelger atunci pe Facebook.

Stephan Pelger fusese adoptat la vârsta de un an

Stephan Pelger a fost înfiat de la vârsta de un an. Părinții lui adoptivi l-au susținut în pasiunea lui pentru modă. Designerul desena și picta de la o vârstă fragedă, iar mama și tatăl lui au fost foarte deschiși și l-au încurajat să facă ceea ce și-a dorit în viață.

"Pe vremea respectivă, când eu am fost înfiat, acum 42 de ani, se numeau adopții închise. Erau dosare închise, copiii erau lăsați la acele centre, singura notiță pe actul respectiv erau părinți decedați sau părinți în viață, fără un nume, un document, fără absolut niciun fel de drum pe care l-aș fi putut urma să îi găsesc. Cu siguranță, între timp, poate în arhive găsești niște surse, dar nu m-a interesat absolut deloc să merg pe acest drum poate dureros", a spus Stephan Pelger anul trecut, în cadrul unui interviu.

Ce s-ar fi întâmplat aseară

Și aceasta nu este singura tragedie din viața creatorului de modă. Se pare că aseară aceasta ar fi mers într-un restaurant cu mai multe persoane, unde le-ar fi povestit că mătuşa sa din Germania, la care ţinea foarte mult, a murit, potrivit spuselor jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan de la Antena 3. Designerul ar fi consumat acolo mai multe pahare de vin, deși urma un tratament împotriva depresiei. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel