U-BT Cluj, noua campioană naţională la baschet. Jucătorii au sărit în Someș de bucurie, în miez de noapte / VIDEO

U-BT Cluj, noua campioană naţională la baschet. Jucătorii au făcut o baie în Someș în miez de noapte / Captură Video Facebook Attila Verdes
U-BT Cluj, noua campioană naţională la baschet. Jucătorii au făcut o baie în Someș în miez de noapte / Captură Video Facebook Attila Verdes

ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a câştigat al treilea său titlu de campioană naţională

ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a învins-o pe CSM CSU Oradea cu 86-67 (21-16, 17-19, 28-11, 20-21), în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în meciul decisiv al finalei Ligii Naţionale. U a câştigat cu 3-2 finala, după 73-62 şi 103-80 în primele meciuri, pe teren propriu, 71-75 şi 60-64 în partidele de la Oradea şi 86-67, în meciul decisiv.

Lituanianul Donatas Tarolis, cu 24 puncte, 5 recuperări şi 7 pase decisive, a fost cel mai bun om al echipei clujene. Andrija Stipanovic a contribuit cu 13 p, 9 rec, Justin Stefan Edwards cu 11 p, 5 pd, iar Patrick Neal Richard, cu 12 p, 4 rec, 4 pd. Aaron Broussard a fost MVP-ul oaspeţilor, cu 18 p, 6 rec.

Bucurie la Cluj. Baie în Someșul Mic

La finalul meciului, jucătorii au făcut o baie în Someș, în miez de noapte, Sala Polivalentă fiind la câțiva pași distanță de râul care străbate Clujul. 

VIDEO

Semnal de alarmă tras înainte de meci de bihoreni

Bihorenii au reușit să câștige meciul cu numărul patru cu 64-60 și au împins, astfel, finala către meciul decisiv. Antrenorul de la Oradea, Cristi Achim, a tras un semnal de alarmă înainte de meciul de astăzi.

„Referitor la meciul decisiv, cred că trebuie să ne așteptăm la o încleștare fizică, cu elemente psihice și trebuie să ne așteptăm la o reacție puternică din partea Clujului. Este firesc. Așa decurg lucrurile în sport. Echipele bune reacționează. Este ceva normal”, a spus Cristian Achim, antrenorul de la CSM CSU Oradea.

După meciul de la Oradea, care a trimis finala spre meciul decisiv, Achim a concluzionat: 'Foarte multe nu s-au schimbat. Nu există necunoscute. Atât, cât și ei știm exact cine și ce joacă. Ne cunoaștem foarte bine. După părerea mea toate meciurile au fost demne de finală. A fost un spectacol foarte frumos și mă bucur că jucăm cu public în sală.'

'Mă bucur că fanii de la Cluj au fost prezenți la aceste meciuri. De asemenea, sunt foarte bucuros pentru fenomen și pentru reînceperea vieții. Bine-nțeles, mă bucură faptul că ducem finala în joc decisiv. Apărarea a fost cheia. Cluj a marcat 60 puncte în acest meci. E adevărat că și noi am marcat 64 pentru că și adversarii noștri s-au apărat la fel de bine', conform Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel