Turneul Campioanelor. Simona Halep, emoții: Pliskova, favorită pentru câștigarea turneului.

Emoții pentru Simona Halep. Karolina Pliskova a devenit principala favorită pentru câștigarea Turneului Campioanelor. 

Karolina Pliskova (locul 3 WTA) a devenit principala favorită să câştige Turneul Campioanelor. Creditată cu a treia şansă la începutul competiţiei, cehoaica a impresionat în primele două partide. Halep e văzută de specialişti în acest moment cu a doua şansă la victoria finală, scrie DigiSport.

După trei zile de competiţii la Singapore, Jelena Ostapenko a ieşit din cursă, în timp ce Pliskova are deja garantată poziţia întâi în grupa albă. Evoluţia sportivei de pe locul 3 WTA a entuziasmat, ea cedând doar câte patru game-uri în fiecare din disputele cu Venus Williams, respectiv Garbine Muguruza.

Bazându-se pe forma excelentă, bookmakerii au transformat-o pe cehoaică în principala favorită să se impună la Turneul Campioanelor. Ea este secondată de Halep, care la rândul său a avut o prestaţie extrem de solidă în confruntarea cu sportiva din Franţa Caroline Garcia. Halep şi Wozniacki se luptă miercuri, în direct la Digi Sport, pentru a lua o opţiune serioasă pentru şefia în grupa roşie, în funcţie de rezultatul direct urmând a şti cu precizie mai mare cine e adversara numărul unu în acest moment pentru Pliskova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel