Turcescu-Manda, schimb de replici în Parlament. Cerere din PNL: Cabinet de psihiatrie de urgență!

Parlamentarul PNL Pavel Popescu a cerut, marţi, în plenul reunit al Parlamentului, să se suplimenteze bugetul Camerei Deputaţilor pentru înfiinţarea unui cabinet de psihiatrie de urgenţă.

”Stimaţi colegi, vă propun tuturor un amendament ad-hoc prin care să suplimentăm bugetul Camerei Deputaţilor cu o sumă, care credeţi dumneavoastră de cuviinţă, pentru înfiinţarea unui cabinet de psihiatrie de urgenţă. Sincer, ne va ajuta. Nu ştim pe viitor pentru cine ar putea ajuta acest amendament, dar nu cred că vor fi voturi împotrivă, inclusiv pentru cei de la guvernare”, a spus Pavel Popescu, la dezbaterile la proiectul bugetului de stat pe anul 2018.

Solicitarea liberalului a venit după un schimb de replici între deputatul PMP Robert Turcescu şi senatorul PSD Claudiu Manda.

[citeste si]

”Solicitarea dumneavoastră, domnule deputat, nu am cum să o supun la vot. (...) Dintre cele 76 de amendamente, dumneavoastră în calitate de iniţiator aţi susţinut doar 15 prin vot. Sunt în judeţul Constanţa 38 de grădiniţe finanţate prin PNDL şi 15 şcoli”, i-a spus Manda lui Turcescu, după ce acesta din urmă a susţinut mai multe amendamente care vizau construirea de grădiniţe şi creşe în judeţul Constanţa.

”Dumneavoastră ce faceţi, comentaţi amendamentele mele? Vreţi să comentez amendamentele dumneavoastră cu Olguţa (Vasilescu - n.r.)?”, a replicat Turcescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel