Trucuri vestimentare. Cum să pari mai înalt

Hainele pe care le purtăm îndeplinesc, dincolo de rolul practic și de cel estetic, o modalitate de a masca anumite trăsături fizice care ne nemulțumesc și de a le evidenția pe cele de care suntem mândri.

Dacă doamnele caută prin magazine acele piese vestimentare care să le marcheze talia, să le subțieze picioarele sau să le pună în evidență gleznele delicate, bărbații au în minte alt gen de obiective atunci când își aleg hainele. Majoritatea dintre domni își doresc să obțină prin hainele pe care le poartă o postură alungită, tocmai pentru a părea mai înalți, scrie observator.tv. 

Dacă te numeri printre ei, află top 5 trucuri vestimentare pe care să le pui în practică pentru o statură mai impunătoare!

Alege hainele cu dungi

Dacă știm să le alegem și să le purtăm, hainele cu dungi pot fi cei mai buni aliați pentru a câștiga câțiva centrimetri în plus - vizual, desigur - în înălțime. În timp ce dungile orizontale și cele groase amplifică proporțiile, dungile verticale și, de preferat, subțiri te vor face să pari mai înalt decât ești de fapt. Cămășile sau tricourile cu imprimeu în dungi nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă pentru a obține o siluetă alungită. Pe același principiu funcționează și piesele vestimentare cu imprimeu herringbone, așa că nu ezita să le asortezi în ținutele tale.

Poartă ţinute monocrome

 

Dacă ai o statură minionă sau dacă pur și simplu îți dorești să câștigi câțiva centimetri înălțime, evită alăturarea în același outfit a pieselor vestimentare în culori contrastante. În această categorie sunt incluse și ținute în stil color blocking. Potrivite sunt ținutele monocrome, care alungesc silueta din punct de vedere optic. Poți scoate din monotonie ținuta folosind diverse tonuri sau nuanțe ale aceleași culori, însă poartă nuanța mai deschisă în partea superioară a corpului.

Acordă atenţie detaliilor din partea de sus a corpului

Atunci când vrei să pari mai înalt, e foarte important să știi să-ți alegi sacourile, cămășile, tricourile și toate acele vestimentare care îți îmbracă partea de sus a corpului. Poți purta anumite detalii care să capteze privirea, fără ca cei din jur să te scaneze din cap până în picioare! Batistele de buzunar, gulerele sau epoleții sunt exemple relevante în acest caz. Pentru alungirea gâtului, poți apela la un mic truc: alege tricouri în V care conferă verticalitate întregii posturi.

Optează pentru măsurile potrivite

În ceea ce privește lungimea sacourilor, de exemplu, aceasta nu ar trebui să treacă foarte mult de partea dorsală. De asemenea, fii atent la modul în care acestea pică pe umeri, deoarece există riscul să pari mai masiv dacă nu faci alegerea corespunzătoare referitor la mărime.

Hainele prea largi, la fel ca și cele foarte mulate te vor face să pari mai scund.

Trișează!

Când vine vorba despre trucuri vestimentare, este clar că ai voie să trișezi! Știai că există tălpici care se introduc în pantofi și care te ajută să crești, cel puțin în aparanță, cu doi-trei centrimetri? Le poți folosi și tu dacă ai un complex legat de înălțimea ta.

O tunsoare mai scurtă, cămașa purtată doar în pantaloni precum și curelele subțiri sunt alte trucuri prin care poți să pari mai înalt decât ești de fapt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel