Tiger Woods îşi scrie memoriile pentru a restabili "adevărul" despre viaţa sa

Celebrul jucător american de golf Tiger Woods, cu 15 titluri majore în palmares, a anunţat marţi că a decis să îşi scrie autobiografia, intitulată "Back", pentru a corecta, în opinia sa, "multe erori" şi dezinformări legate de viaţa şi cariera sa, informează AFP.

"Cărţi, articole, emisiuni de televiziune, în mare parte pline de erori, speculaţii şi inexactităţi, au fost scrise şi făcute despre mine. Această carte este povestea mea definitivă, cu cuvintele mele şi care îmi exprimă gândurile. Ea descrie sentimentele mele şi ceea ce s-a petrecut în viaţa mea", a explicat Woods, în vârstă de 43 ani, câştigătorul Mastersului de la Augusta în aprilie 2019, al 15-lea său trofeu de Mare Şlem.

"Tigrul" a subliniat că îşi scrie cartea în colaborare cu familia, prietenii săi şi "cercul intim". Autobiografia, a cărei dată de lansare nu a fost încă anunţată, va fi publicată de către o editură din New York.

Woods a precizat că va vorbi, de asemenea, despre viaţa sa privată şi despre accidentările sale, care l-au constrâns să se opereze de patru ori la spate.

"Lucrez în mod regulat şi sunt nerăbdător să scriu în continuare, pentru a crea o carte pe care oamenii să o citească cu plăcere", a adăugat jucătorul de golf.

Tiger Woods a publicat deja două cărţi, "The 1997 Masters My Story" (Mastersul din 1997, Povestea mea) şi '"How I Play Golf" (Cum joc golf), publicată în 2001, în colaborare cu Golf Digest.

Woods intenţionează să revină în competiţie săptămâna viitoare, în Japonia, cu ocazia Zozo Championship.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel