The Sun - Ianis Hagi, pericolul numărul unu. ”Să vezi numele Hagi pe tricoul României...”

România - Anglia U21 | TheSun i-au dedicat un material amplu decarului naționalei de tineret, Ianis Hagi, chiar în ziua meciului.

Naționala de tineret, România U21, dispută vineri, de la ora 19:30, al doilea meci din grupa C a Campionatului European, contra Angliei U21. În ziua meciului, jurnaliştii de la The Sun i-au dedicat un material amplu purtătorul tricoului cu numărul 10, Ianis Hagi.

Ianis este văzut de englezi drept jucătorul în care naţionala lui Mirel Rădoi îşi pune cele mai multe speranţe la turneul final din Italia şi San Marino. Decarul de la FC Viitorul a înscris deja contra Croaţiei, iar The Sun a făcut o comparaţie cu tatăl său, Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lumii din anii 90.

Zâmbete sau lacrimi

"Să vezi numele Hagi pe tricoul României va aduce un zâmbet sau poate chiar lacrimi pentru fanii de o anumită vârstă. De-a lungul anilor 90, Gheorghe Hagi a fost unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai planetei (...) Este de aşteptat ca Gheorghe să fie în Cesena pentru a-şi urmări fiul contra tinerilor englezi la duelul din grupa C, de diseară", scriu englezii.

The Sun a vorbit şi despre perioada mai puţin fastă a lui Ianis, când acesta se afla la Fiorentina şi a fost nevoit să se întoarcă la echipa tatălui său din pricina puţinelor oportunităţi primite din partea italienilor: "Va necesita destulă muncă ca Ianis să devină mai bun decât tatăl său având în vedere şi cele 18 luni dezamăgitoare din cariera sa petrecute la Fiorentina".

Citește și: EURO U21 | România - Anglia U21 rezultat LIVE score. Lupta pentru un loc în semifinale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel