Tecău, accidentat. Anunţul momentului

Horia Tecău, cel mai bine clasat român în ierarhia ATP, nu va participa la meciul de Cupa Davis de la Cluj, unde România va întâlni Maroc. Constănţeanul a făcut anunţul pe contul propriu din Instagram

Horia Tecău, unul dintre cei mai iubiţi jucători de tenis de câmp din România - alături, bineînţeles, de Simona Halep, va lipsi de la partida de Cupa Davis, România - Maroc, ce se va disputa în acest final de săptămână la Cluj. Anunţul a fost făcut chiar de Horia pe contul său de pe Instagram. "Cu părere de rău, anunţ că nu voi putea merge la Cluj, cu echipa de Cupa Davis. Este o decizie grea, luată după mai multe investigaţii. O accidentare care persistă de câteva săptamâni s-a agravat şi urmează doua săptămâni de fizioterapie intensă. Le doresc colegilor mei să fie la un nivel cât mai bun şi să iasă victorioşi din acest weekend!" a scris sportivul originar din Constanţa.

Câştigător de Wimbledon, US Open, Australian Open şi Turneul Campionilor la dublu

Horia Tecău, 33 ani, este jucătorul român cel mai bine clasat în acest moment în iararhia ATP, locul 12 la dublu, unde face pereche cu olandezul Jean Julien Rojer. Tecău a câştigat de-a lungul carierei turnee celebre, de Grand Slam: Australian Open, în 2012 - cu americanca Bethanie Mattek-Sands, Wimbledon, în 2015 - cu suedezul Robert Linstedt, US Open, în 2017 - cu Rojer. Cu actualul său partener Tecău a cucerit şi troul care răsplăteşte perechea învingătoare la Turneul Campionilor, ediţia 2015.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel