EXCLUSIV  Susținere de la Univers pentru o ZODIE, încredere, bani! Gata, se întâmplă!

Foto Pixabay
Foto Pixabay

O zodie primește o veste foarte bună la final de iulie. 

„Dintr-o dată, aveți mai multă claritate asupra planurilor! Știți pe ce vă bazați. Vreți să schimbați poate locul de muncă, să vă împăcați cu cineva, să abordați altfel lucrurile, să faceți o călătorie. Aveți încredere! Nu sunt doar dorințe, ci de data aceasta veți face și următorii pași. Dobândiți și informațiile necesare. Sunt zile grozave.

Jupiter se întoarce în Casa 2, iar toate planurile voastre vor fi susținute. Găsiți și alte resurse pentru a ajunge unde vă doriți.

Pentru cei care au probleme cu alimentația, începe o perioadă în care puteți să vindecați, să aveți mai multă grijă de voi”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Capricorn și cei cu ascedent în această zodie. 

VEZI ȘI: HOROSCOP. Revin oameni din trecut, căsătorie, decizii radicale până în 2022 pentru mai multe ZODII

VEZI ȘI: Vezi AICI cu ce zodie ești compatibil. S-a distrus mitul

Daniela Simulescu, previziuni, la DCNewsTV, pentru toate zodiile:

Compatibilități zodii. Daniela Simulescu dărâmă toate miturile în emisiunea pe care nu trebuie să o ratezi

Astrologul Daniela Simulescu vă invită să descoperiți informații noi despre compatibilitatea zodiilor, într-o nouă emisiune ce va distruge numeroase mituri.

„Compatibilitatea zodiilor nu este decât un mit! Cel puțin așa cum a fost ea cunoscută până acum. Orice zodie poate fi compatibilă cu orice zodie. M-am decis să fac o emisiune despre acest subiect pentru că sunt mulți oameni care îi judecă pe ceilalți doar prin prisma zodiei. Ori zodia poate fi ca o etichetă în plus la cealaltă persoană, care ne ajută să îi cunoaștem mai bine personalitatea”, a spus Daniela Simulescu.

„Compatibilitatea astrologică depinde de foarte mulți factori”, a precizat astrologul DCNews, anunțând totodată că aceasta este prima emisiune de acest gen, în curând vor urma și altele. 

Emisiunea de la DCNewsTV:

Lilith în Gemeni

Odată cu intrarea lui Lilith în Gemeni, Daniela Simulescu a făcut o serie de precizări. „Lilith în Gemeni se află în perioada 18 iulie - 15 aprilie, deci de pe 18 iulie 2021 până pe 15 aprilie 2022, Lilith se va afla în Gemeni. Lilith scoate în față niște adevăruri crunte, crude, urâte, dar le scoate prin niște cuvinte nepotrivite și printr-o lene și o iubire de senzațional și nu mai avem acces la ce este moral, corect, just, adevărat.

(...) O să fie un tranzit delicios, pentru că, la un moment dat, o să facă conjuncția cu Nodul Nord în Gemeni și careul cu Neptun, ca să fie treaba treabă! Când vorbim despre Gemeni, vorbim despre informații, despre curiozitate, despre comunicare, despre joacă, despre drumuri, despre presă, despre mass-media, despre energia aerului, drumuri și alte chestii. Vorbim despre educație la nivelul nostru”, a explicat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel