Strategia Națională de Apărare a Țării prezentată de Klaus Iohannis nu va fi votată azi în Parlament

Președintele Klaus Iohannis vine în Parlament, luni, pentru a-și prezenta Strategia de Apărare a Țării, dar aceasta nu va fi dezbătută și votată astăzi, așa cum se anunțase inițial.

Birourile Permanente Reunite au decis ca Strategia Națională de Apărare pentru perioada 2015 - 2019 să fie dezbătută și votată de plenul Parlamentului marți, la ora 13:00.

"Mâine, la ora 13:00, are loc votul și dezbaterea pe Strategia Națională de Apărare, în ședința plenului reunit", a anunțat, luni, secretarul Camerei Deputaților, Niculae Mircovici.

Propunerea ca strategia să fie dezbătută și votată marți a aparținut PSD.

"Propunerea a aparținut liderului grupului PSD. Nu a argumentat. E normal ca atâta timp cât există în Parlament o strategie și avem raportul comisiei, ea să se dezbată. Nu a fost stabilit când anume să se dezbată și a făcut propunerea să se dezbată mâine, la ora 13:00. A mai fost o propunere ca astăzi, după alocuțiunea președintelui Iohannis, să fie dezbaterea și votul final. Birourile permanente reunite nu au fost de acord cu această propunere și au rămas pe propunerea pentru marți, la ora 13:00", a explicat Niculae Mircovici, potrivit Agerpres.

Președintele Senatului a criticat această Strategie și consideră că ea nu trebuie adoptată în forma actuală. El a anunțat deja că îi va îndemna pe parlamentarii ALDE să voteze împotrivă.

Vezi aici detalii: Lovitură pentru Iohannis! Un grup parlamentar votează împotriva Strategiei Naționale de Apărare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel