Știrile dimineții - sinteza știrilor din sport, joi, 13 Iunie - VIDEO

Știrile dimineții - Vă prezentăm sinteza știrilor din sport de joi, 13 Iunie.

* Lotul echipei de fotbal Astra Giurgiu s-a reunit miercuri, iar primul antrenament s-a desfăşurat cu 21 de jucători, sub comanda antrenorilor secunzi Cătălin Munteanu şi Ionuţ Boşneag, potrivit site-ului oficial al clubului. Joi va fi anunţat staff-ul cu care se va aborda noul sezon, menţionează sursa amintită, după despărţirea de antrenorul Costel Enache.

* Antrenorul Dan Alexa a părăsit miercuri banca tehnică a echipei de fotbal Dunărea Călăraşi, a anunţat gruparea pe pagina sa de Facebook.

* FC Hermannstadt şi-a asigurat menţinerea în Liga I de fotbal, deşi a fost învinsă de Universitatea Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri, pe Stadionul Municipal din Sibiu, în manşa secundă a barajului pentru eşalonul de elită. Sibienii, care câştigaseră la Cluj cu 2-0, au cedat prin golul marcat de Dorin Goga (64).

VIDEO

* Echipa feminină de volei a României a învins formaţia Ciprului cu scorul de 3-0 (25-22, 25-13, 25-15), miercuri, în Sala Polivalentă din Alexandria, în Grupa A a competiţiei Silver League.

* Naţionala masculină de volei a României s-a calificat în finala competiţiei Silver League, miercuri, după ce a învins formaţia Danemarcei cu scorul de 3-0 (25-20, 25-19, 25-23), la Slagelse, în Grupa B.

* Perechea româno-germană Andreea Mitu/Mona Barthel a fost învinsă de cuplul Ekaterina Alexandrova (Rusia)/Galina Voksoboeva (Kazahstan), cu 6-3, 7-5, miercuri, în primul tur al probei de dublu la turneul WTA de tenis de la s-Hertogenbosch (Olanda), dotat cu premii totale de 250.000 dolari.

* Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a fost învinsă de germanca Tatjana Maria cu 6-1, 3-6, 7-6 (3), miercuri, în prima rundă a turneului WTA de la Nottingham (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

* Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, locul 5 în ierarhia internaţională, nu va participa la turneul WTA de la Birmingham (Anglia), care va avea loc între 17 şi 23 iunie, au anunţat organizatorii, potrivit Reuters.

* Jucătoarea elveţiană de tenis Viktorija Golubic, locul 85 în clasamentul mondial, va fi adversara româncei Gabriela Ruse în optimile turneului de tenis de la Nottingham (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după ce a învins-o miercuri, în trei seturi, 6-1, 6-7 (2/7), 6-3, pe rusoaica Liudmila Samsonova (153 WTA).

* Jucătorul georgian de tenis Nikoloz Basilaşvili, locul 17 în ierarhia mondială şi favorit nr. 4, a fost eliminat miercuri în optimile turneului ATP de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii totale de 679.015 euro, după ce a pierdut în trei seturi, 6-7 (4/7), 6-2, 7-5, în faţa ungurului Marton Fucsovics (52 ATP).

* Naţionala feminină de fotbal a Nigeriei a învins miercuri reprezentativa Coreei de Sud cu scorul de 2-0 (1-0), într-o partidă din grupa A a Mondialului care se desfăşoară în Franţa, pe Stade des Alpes din Grenoble.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel