Ştafeta Braziliei de 4x100 m va primi joi medalia de bronz de la JO 2008

Atleţii brazilieni care au concurat în finala probei de ştafetă 4x100 m, la JO 2008 de la Beijing, vor intra joi, la Lausanne (Elveţia), în posesia medaliilor de bronz, ca urmare a descalificării echipei Jamacăi, condusă de Usain Bolt, care a pierdut medalia de bronz a urmare a testului pozitiv descoperit la Nesta Carter, relatează EFE.

Bruno Lins, Jose Carlos Moreira, Sandro Viana şi Vincente Lenilson vor primi medaliile la 11 ani după disputarea cursei, cu prilejul unei ceremonii la Muzeul olimpic de la Lausanne, sediul CIO.

Lins, Moreira şi Viana vor intra în posesia primei lor medalii olimpice, în timp ce Lenilson va bifa a doua medalie olimpică după argintul cucerit tot cu ştafeta 4x100 m, la ediţia JO 2000 de la Sydney.

Cazul pozitiv al lui Nesta Carter, confirmat abia în 2018, a modificat clasamentul probei de 4x100 m, în care aurul a revenit echipei din Trinidad Tobago, iar argintul Japoniei.

Usain Bolt a rămas cu opt medalii de aur olimpice şi se află la egalitate cu americanul Carl Lewis şi finlandezul Paavo Nurmi, atleţii care au cele mai multe titluri din istoria Jocurilor Olimpice. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel