Sportivii români au cucerit primele medalii la Jocurile Mondiale pe plajă din Qatar

Primele medalii la Jocurile Mondiale pe plajă din Qatar. foto: cosr.ro
Primele medalii la Jocurile Mondiale pe plajă din Qatar. foto: cosr.ro

Sportivii români au cucerit primele lor medalii, trei de bronz, la Jocurile Mondiale pe plajă de la Doha (Qatar), la aquatlon şi lupte pe plajă.

Antonela Manac a ocupat locul al treilea în competiţia feminină de aquatlon, fiind devansată de Francisca Tous (Spania) şi de Ksenia Levkovska (Azerbaidjan).

Componentă a lotul naţional de triatlon, Antonela Manac se pregăteşte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, iar în acest moment ocupă locul 42 în clasamentul european şi locul 249 în clasamentul olimpic.

Medalii de bronz au obţinut şi luptătorii Adina Popescu (cat. 70 kg) şi Ştefan Coman (cat. 70 kg).

Tot la lupte pe plajă, Ştefania Claudia Priceputu (50 kg), care a fost purtătoarea drapelului României la ceremonia de deschidere a competiţiei, a pierdut meciul pentru medalia de bronz cu bulgăroaica Miglena Gheorghieva Selişka. La 90 kg, Mihai Palaghia a cedat şi el în meciul pentru bronz, în faţa spaniolului Pedro Jacinto Garcia Perez.

Marţi vor intra în competiţie alţi patru luptători români - Mădălin Mânzală (cat. 80 kg), Rareş Chintoan (+90 kg), Kateryna Zhydachevska (60 kg) şi Cătălina Axente (+70 kg).

România participă cu zece sportivi, la lupte şi aquatlon, la Jocurile Mondiale pe plajă de la Doha, care au loc în perioada 11-16 octombrie, la 14 discipline sportive, la care s-au înscris 123 de sportivi din 97 de ţări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel