Sportivă acuzată că a vrut să-și înece adversara, la JO 2016

Un nou scandal la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, de această dată în proba feminină de înot 10 km în ape libere, desfăşurată luni în apropierea plajei Copacabana. Aurelie Muller (Franţa) a fost descalificată, după ce şi-a obstrucţionat o adversară. Aceasta a acuzat-o pe sportiva din Hexagon că a încercat să o înece.

Olandeza Shanon Van Rouwendaal a cucerit medalia de aur la această probă, italianca Rachele Bruni pe cea de argint, iar brazilianca Poliana Okimoto  pe cea de bronz.

Franţuzoaica Aurelie Muller s-a clasat iniţiat pe poziţia a doua, însă a fost descalificată ulterior. Folosindu-se de proba video, arbitrii au decis că Aurelie a avut un comportament nesportiv, scrie digisport.ro.

Citește și: Scandal la JO 2016: Sportivă exclusă pentru că a făcut sex cu un coleg

"Sportiva din Franţa m-a băgat la fund. M-a ţinut şi nu m-a lăsat să pun mâna pe tabela de finish. Sunt fericită că judecătorii au luat decizia corectă", a spus la final Rachele Bruni, care a transformat bronzul în argint.

Decizia a promovat-o pe pe Poliana Okimoto, din Brazilia, pe locul 3, ea aducând astfel prima medalie olimpică din istoria Braziliei la această probă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel