Spice Girls, din nou pe scenă. Concert la Dublin

Spice Girls, din nou pe scenă. Concert la Dublin. foto: @spicegirls - FB
Spice Girls, din nou pe scenă. Concert la Dublin. foto: @spicegirls - FB

Spice Girls s-au întors pe scenă vineri seara cu un prim concert desfăşurat la Dublin.

Patru dintre fetele de la Spice Girls s-au întors pe scenă vineri seara, la şapte ani după ce au cântat ultima dată împreună, cu prilejul unui mult-aşteptat concert desfăşurat la Dublin - primul dintr-un turneu de reunire care va cuprinde 13 concerte, informează dpa şi publicaţia britanică The Mirror.

Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm şi Geri Horner au sosit pe scenă în uralele a 75.000 de fani strânşi la Croke Park din Dublin, deschizând concertul cu hitul lor 'Spice Up Your Life', alături de un foc de artificii. Victoria Beckham a decis să nu se alăture turneului de reunire pentru a se concentra asupra brandului ei de modă.

Fanii nu credeau că vor trăi acest moment

Capitala Irlandei era în plină efervescenţă înaintea concertului, mulţi fani luând cu asalt social media pentru a mărturisi că nu credeau că vor trăi vreodată acest moment. Cu toate acestea, unii spectatori s-au declarat dezamăgiţi de concert, semnalând prezenţa unor probleme de sunet. În februarie, membrele trupei anunţat că plănuiesc din nou să colaboreze, la aproape 20 de ani de la despărţire.

Fetele de la Spice Girls au devenit faimoase în 1996 cu single-ul 'Wannabe' şi au continuat să lanseze hituri ca 'Who Do You Think You Are' '2 Become 1' şi 'Viva Forever', înainte de a se despărţi în 2000. În 2008 membrele trupei s-au reunit pentru un turneu în Europa şi Statele Unite, iar ultima dată au cântat împreună la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra în 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel