Speranțe pentru Răzvan Marin. Mirel Rădoi: ”Nu avem nicio decizie oficială”

Speranțe pentru Răzvan Marin. Mirel Rădoi: ”Nu avem nicio decizie oficială”
Speranțe pentru Răzvan Marin. Mirel Rădoi: ”Nu avem nicio decizie oficială”

Situația lui Răzvan Marin a fost comentată de antrenorul naționalei de tineret Mirel Rădoi, pentru FRF TV.

Săptămâna aceasta s-a aflat că mijlocașul Răzvan marin nu va fi lăsat de noul său club, Ajax Amsterdam, să participe alături de naționala U-21 la turneul final EURO 2019 din Italia și San Marino, unde echipa noastră s-a calificat după o pauză de 20 de ani.

”Suntem într-o situație delicată, pentru că ne poate lipsi un jucător care a arătat că poate fi titular la naționala mare, deci poate să joace și la tineret. Mai departe, sper ca la sfârșitul acestor discuții pe care le vom purta cu AJAX, pentru că în acest moment nu avem nicio decizie oficială, așteptăm să vedem dacă se poate purta o negociere între noi și clubul lui Răzvan Marin, și sper să fie singurul caz. Pentru că nu este o competiție care să fie prinsă într-o dată oficială de UEFA și pot interveni și alte cluburi care să încerce să ne convingă să nu ne lase jucătorii. Este dreptul lor. Eu cred că și pentru jucători și pentru cluburi este o perioadă dificilă pentru că fiecare antrenor vrea să-și integreze jucătorii în echipă. Este o situația pe care o înțelegem și până la urmă trebuie să acceptăm decizia și să căutăm soluții” a spus Mirel Rădoi, la FRF TV, miercuri după amiaza.

”Antrenorii se gândesc cum să-și integreze jucătorii și apoi la faptul că s-a plătit o anumită sumă de bani”, a completat antrenorul echipei naționale a României U-21.

Campionatul European EURO 2019 U 21 se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 orașe din Italia și în San Marino: Bologna, Reggio nell'Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle, iar echipa României face parte din grupa C.

Citește și:

Burleanu lămurește situația lui Răzvan Marin, în perspectiva EURO 2019 U-21

EURO 2019 Under 21 - Program meciuri România în Italia și San Marino

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel