Spania - Germania, rezultat final. Tot mai greu pentru nemți să treacă de faza grupelor la Cupa Mondială din Qatar

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Spania a jucat împotriva selecționatei Germaniei la Cupa Mondială din Qatar.

Selecţionatele Spaniei şi Germaniei au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminică seara, pe Al Bayt Stadium din Al Khor, într-un meci din Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Campionatul Mondial din Qatar. Belgia a fost învinsă de Maroc

Selecţionata Marocului a obţinut o victorie surprinzătoare în faţa Belgiei, cu scorul de 2-0 (0-0), duminică, pe Al Thumama Stadium din Doha, într-un meci din Grupa F a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Leii din Atlas au obţinut abia a treia lor victorie la Cupa Mondială, prin golurile marcate de Abdelhamid Sabiri (73) şi Zakaria Aboukhlal (90+2), în faţa unei echipa care a dezamăgit.

Marocanul reuşea primul său succes la CM 1986, în Mexic, 3-1 cu Portugalia, iar următoarea victorie a venit la CM 1998, 3-0 contra Scoţiei.

Belgia, medaliată cu bronz în urmă cu patru ani, a debutat cu victorie norocoasă în Qatar, 1-0 cu Canada, dar acum riscă să plece acasă după grupe (citește mai mult AICI).

Franța - Danemarca, rezultat final la Cupa Mondială din Qatar. Victorie grea pentru deținătoarea trofeului

Selecţionata Franţei, deţinătoarea trofeului, este prima formaţie calificată în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Danemarcei cu scorul de 2-1 (0-0), sâmbătă, pe Stadium 974 din Doha, în Grupa D.

Les Bleus au câştigat prin dubla lui Kylian Mbappe (61, 86) şi, după 4-1 cu Australia, sunt în optimile de finală. Andreas Christensen (68) a marcat golul danezilor, care au doar un punct după primele lor două partide.

Într-un meci destul de echilibrat, Franţa a făcut diferenţa prin vedetele sale, Mbappe, Griezmann şi Lloris.

În prima repriză, echipa lui Deschamps a controlat jocul şi şi-a creat mai multe ocazii de gol, în timp ce danezii nu s-au remarcat prin nicio acţiune ofensivă decentă (niciun şut pe poartă).

Maehle a intervenit salvator în propriul la lovitura de cap a lui Varane (13), după un corner. Apoi, Schmeichel (21) a respins lovitura de cap a lui Rabiot, l,a centrarea lui Dembele. Hojbjerg a blocat şutul lui Kunde din careu (30). Griezmann (33) a tras la colţul scurt, dar Schmeichel a respins cu piciorul. Giroud a trimis cu capul pe lângă ţintă (37), iar Mbappe a fost imprecis de la 12 metri, după o centrare excelentă a lui Dembele (40). Mbappe a mai avut o şansă în prima repriză (45+3), cu un şut din afara careului, dar l-a nimerit pe coechipierul său Giroud (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel