Soluție eficientă și simplă pentru a curăța ecranul telefonului

Ecranul unui televizor, laptop, telefon sau tabletă se murdăreşte la un moment dat destul de rău, însă el poate fi curățat eficient cu o soluție naturală.

Fondul de ten și mizeria de pe degete se transferă pe ecranul telefonului, însă majoritatea producătorilor avertizează că majoritatea soluțiilor din comerț nu ar trebui folosite pe telefon.

Iată o soluție blândă, dar eficientă pentru a dezinfecta și curăța ecranele celor mai iubite și folosite aparate electronice: oțet alb, apă distilată, sticlă de plastic, cârpă din microfibre.

Se începe prin curățarea ecranului telefonului sau tabletei cu cârpa din microfibre, eliminaându-se murdăria vizibilă (grăsime sau praf), scrie rador.ro.

Se amestecă în sticlă părți egale de oțet și apă distilată şi se foloseşte o sticlă cu cap spray pentru a putea distribui egal soluția pe cârpă și nu direct pe ecran.

Nu este nevoie de foarte multă soluție pentru a îndepărta cele mai persistente pete. Oțetul este antiseptic (distruge bacteriile). Apa distilată se folosește pentru că apa de la robinet sau apa plată conține minerale ce pot rămâne pe ecran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel