Sindicalist, în stop cardio-respirator, în timpul discuțiilor cu ministrul Sănătății. UPDATE

Ambulanță
Ambulanță

Un sindicalist a suferit un stop cardio-respirator în timpul discuțiilor privitoare la salariile medicilor, relatează România TV. 

Este vorba despre un sindicalist care se afla la discuții chiar cu ministrul Sănătății. Printre subiectele abordate s-a numărat și legea salarizării.

La un moment dat, persoanei i s-a făcut rău. Sindicalistul, în vârstă de aproximativ 60 de ani este cunoscut cu probleme medicale. Imediat, i s-a acordat primul ajutor de către secretarul de stat care era prezent în acel moment la discuții. 

Starea, mai bună după acordarea primului ajutor 

Imediat s-a apelat numărul de urgență 112, iar două echipaje s-au deplasat la sediul Ministerului Sănătății. 

În acest moment, bărbatul se simte mai bine, medicii reușind să-l resusciteze. În scurt timp, el va fi transportat la spital.

UPDATE 17:30 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Oana Grigore, sindicalistul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, cunoscut cu afecţiuni cardiace, a fost resuscitat de către secretarul de stat dr. Cristian Grasu, de dr. Tiberiu Brădăţan, subsecretar de stat, şi de preşedintele Federaţiei Ambulanţă, Gheorghe Chiş, care participau la întâlnire. 

Aceştia au continuat manevrele până la sosirea echipajelor specializate. 

Ministerul Sănătății, informații oficiale 

"La faţa locului au ajuns două echipaje medicale din cadrul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, care, sub coordonarea secretarului de stat, au continuat resuscitarea până la stabilizarea pacientului. După resuscitarea cu rezultat pozitiv, pacientul a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă", susţine MS într-un comunicat remis luni presei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel