Simona Halep, reacție virulentă după ce în finală s-a strigat M**E PSD. Ce n-a făcut Iohannis. Video

Tensiunile politice au ajuns și pe terenul de tenis, dar Simona Halep a închis gura tuturor după ce, în finala de la Montreal din tribună s-a strigat de mai multe ori deja celebrul slogan vulgar împotriva PSD.

Simona Halep a avut curajul ca în finala de la Montreal să facă ce nu a făcut nici Klaus Iohannis, nici membri ai opoziției din România. 

Halep a spus românilor din tribună ca trebuie să aibă grijă ce strigă pe un teren de tenis, arătând că nu tolerează astfel de mesaje. În timpul meciului, cei din tribune au strigat de mai multe ori "M˙˙e PSD". 

"A fost un pic altfel astăzi. Vă rog ca data viitoare când mai veniți pe un teren de tenis să respectați această arenă pentru că este mult prea deosebită pentru astfel de lucruri, " a spus Simona Halep în discursul de la finalul meciului, după ce a câștigat finala Rogers Cup care a avut loc la Montreal. 

Pe parcursul meciului câteva persoane au strigat mesaje anti PSD, determinând la un moment dat arbitrul să le ceară să înceteze, pentru că deranjează jucătoarele. 

Vezi și: Lozinci anti-PSD. Românii, în două tabere: pro sau contra lui Halep

Iată mesajul video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel