SIMONA HALEP - DANIELA HANTUCHOVA, în TURUL 2 de la DUBAI. Ce a declarat românca înainte de meci

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep a vorbit pentru site-ul WTA despre turneul de la Dubai, unde va debuta marți, împotriva slovacei de pe locul 47 în lume, Daniela Hantuchova.

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep a declarat că nu se gândeşte la statutul său de principală favorită a turneului şi că va trata fiecare meci în parte: "Vreau să mă bucur de acest turneu, nu să mă gândesc la faptul că sunt principala favorită. Voi lua fiecare meci în parte, indiferent ce cap de serie sunt şi indiferent dacă Serena e sau nu aici", a afirmat numărul 4 mondial, pentru site-ul WTA.

SIMONA HALEP - DUBAI. Românca este pentru prima dată principala favorită a unui turneu de categoria Premier 5 sau mai mare, mai precizează site-ul Federației Internaționale de Tenis.

SIMONA HALEP - DUBAI. "După Australian Open am jucat în Fed Cup pentru ţara mea, în sală, iar acum sunt la Dubai. Nu este uşor pentru mine să mă adaptez, dar sunt de câteva zile la Dubai, mă antrenez din greu şi sper că voi fi pregătită. Resimt un pic de presiune pentru că sunt principala favorită, dar sunt totuşi relaxată şi voi lua fiecare meci în parte", a continuat Simona Halep, citată de Agerpres.

Vezi și: Expert WTA, predicție pesimistă pentru Simona Halep la Dubai

SIMONA HALEP - DUBAI. Românca a vorbit și despre evoluţia sa în această primă parte a sezonului: "Cred că am avut un început bun de an, am jucat bine la Shenzhen şi am câştigat titlul. Nu e uşor să faci asta, dar e plăcut de fiecare dată. Apoi am jucat în Australia şi sunt un pic dezamăgită că am pierdut în sferturile de finală. Am simţit că am şansa să ajung mai departe, poate în semifinale, dar totuşi a fost un rezultat bun, iar Makarova a jucat foarte bine în acea zi".

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep nu a jucat în primul tur de la Dubai şi o va întâlni în manșa secundă pe Daniela Hantuchova, o jucătoare aflată în mare formă. Sportiva din Slovacia a câştigat duminică titlul la Pattaya City (Thailanda).

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep a învins-o pe Daniel Hantuchova în toate cele trei meciuri disputate până acum. În 2012, în primul tur la Doha, românca s-a impus cu 3-6, 6-2, 7-6 (4); în 2013, în calificări la Roma, sportiva noastră a învins cu 6-4, 6-2; în 2013, Simona a câştigat cu 6-2, 6-1 la New Haven, în runda inaugurală, adjudecându-şi ulterior titlul.

MECIUL SIMONA HALEP - DANIELA HANTUCHOVA ESTE LIVETEXT AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel