SIMONA HALEP, DUBAI: Expertul WTA face o predicție pesimistă pentru româncă

SIMONA HALEP, DUBAI. Simona Halep este principala favorită la Dubai, după ce liderul mondial Serena Williams a renunțat la turneu. Jurnalistul Ravi Ubha, care este expertul WTA în predicţii, a făcut o analiză a turneului de la Dubai.

Vezi și: Lovitură grea primită de Simona Halep! A căzut de pe locul 3 WTA

SIMONA HALEP, DUBAI. El crede că Simona Halep va reuşi să treacă de Ekaterina Makarova în sferturile de finală, reuşind astfel să răzbune înfrângerea de la Australian Open.

SIMONA HALEP, DUBAI. Expertul WTA spune însă că românca va claca în semifinale și va fi eliminată de fostul numărul 1 mondial, Caroline Wozniacki.

SIMONA HALEP, DUBAI. Ravi Ubha crede că în cealaltă semifinală se vor întâlni Garbine Muguruza şi Katerina Pliskova, iar prima va avea câştig de cauză. Totuşi, finala va fi câştigată de Caroline Wozniacki, continuă expertul WTA citat de gsp.ro.

SIMONA HALEP, DUBAI. Simona Halep va debuta marţi la Dubai, unde este calificată direct în turul secund. Românca o va întâlni pe învingătoarea duelului Mona Barthel (locul 42 WTA) - Daniela Hantuchova (locul 73 WTA).

Citește și: Simona Halep, explicații privind întreruperea colaborării cu Thomas Hogstedt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel