Simona Florescu, dezvăluire după moartea lui Ion Dichiseanu: A murit în brațele Ioanei. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, a avut prima reacție după moartea actorului. 

Florin Piersic, devastat de moartea lui Ion Dichiseanu. Mesajul puternic al marelui actor, pentru partenerul său de scenă

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, a făcut primele declarații după moartea marelui actor.

În hohote de plâns, aceasta a dezvăluit că Ion Dichiseanu a început să se simtă rău, iar la câteva ore s-a stins din viață în brațele fiicei sale, Ioana, care i-a fost alături până în ultimele clipe și i-a ținut permanent la curent pe toți fanii actorului cu starea de sănătate a acestuia. 

"A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să-i fie alături. A murit la ora 3 (n.r. ora 15.00), atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și, după 4 luni în spital, a murit", a declarat Simona Florescu, pentru fanatik.ro

"Un ultim omagiu pentru Ion Dichiseanu". Va fi înmormântat cu onoruri militare. Când și unde vă puteți lua rămas bun de la marele actor

Ion Dichiseanu si Simona Florescu, relație perfectă după divorț

Un actor desăvârșit, un bărbat șarmant, fermecător și romantic, iubit de foarte mulți oameni, Ion Dichiseanu și-a oferit sufletul pe tavă unei singure femei, și anume, Simona Florescu, cu care are o fată.

După 22 de ani de căsnicie, cei doi au ales să se despartă în octombrie 2008, iar la divorț, în mod paradoxal, s-au ținut de mână și s-au îmbrățișat.

Ion Dichiseanu a murit. Dan Negru: Mi-a dat țeapă. În iunie trebuia să filmăm

Suntem mult mai relaxați

După despărțirea de atunci, cei doi au devenit cei mai buni prieteni, iar odată cu terminarea căsniciei, relația lor tinde spre perfecțiune. 

"Adevărul e că suntem amândoi mult mai relaxați. Eu am o liniște sufletească, sunt foarte liniștită sufletește", a declarat Simona Florescu.

"Să nu mai aud de căsătorie, e doar un document așa, oficial, scris acolo și semnat. Pentru mine, căsătoria e frumoasă pentru cine se simte bine. Eu cred că e mai bine fără hârtia asta și cu asta conviețuiești o viață întreagă", a declarat Ion Dichiseanu, pentru România TV.

Prima lor întâlnire

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată, la un spectacol din Galați, în anul 1986. Simona avea 19 ani și participa la un festival de muzică. 

"Când am văzut-o prima dată, primul gând a fost s-o pup", a mărturisit Ion Dichiseanu.

A murit Ion Dichiseanu

Actorul Ion Dichiseanu a murit, joi, 20 mai, la Spitalul Floreasca, unde era internat de trei luni.

Ion Dichiseanu a ajuns în spital după o infecție cu o bacterie ce i-a provocat o pneumonie bilaterală, spunea Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor.

„Nu a pornit dintr-o suferinţă anume, el este un fost fumător şi a avut o saturaţie uşor scăzută a oxigenului, dar nu alarmantă. În noiembrie a avut câteva simptome care i-au dat de bănuit, a făcut radiografie şi CT. Acestea au fost prost citite, prost interpretate. A făcut o bronhoscopie şi, la 11 zile după aceasta, s-a prăbuşit şi am aflat că a fost infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală”, declara Ioana Dichiseanu într-o emisiune la Prima TV.

Recent, fiica actorului postase un mesaj pe rețelele de socializare prin care le cerea oamenilor să se roage pentru sănătatea tatălui ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel