Sfântul Andrei: Cum își sărbătoresc Andreea Esca, Smiley și Andreea Marin ziua numelui

Nu puține sunt vedetele care poartă numele Sfântului Andrei. Andreea Marin, Andreea Mantea, Smiley, Andreea Esca, Andreea Bălan și Andrei Aradits își sărbătoresc, astăzi, ziua onomastică într-un mod diferit.

Andreea Marin își începe ziua cu o invitație în platoul emisiunii Vorbește lumea, iar restul zilei îl va petrece alături de fiica ei. ”Sunt invitată de Cove (n.r. fostul ei asistent de la TVR 1) la ”Vorbește lumea”, apoi… am o zi întreagă cu fiica mea, ca fetele”, a spus Andreea Marin pentru Libertatea.

Andrei Aradits și Andreea Bălan își vor petrece ziua alături de colegii lor de la ”Te cunosc de undeva”, având în vedere că astăzi vor filma cât ziua de lungă. ”Chiar de Sf. Andrei vom filma la “Te cunosc de undeva!”. Deci voi avea o petrecere organizată de firmă în cinstea mea. Bine, Andreea Bălan…”, a afirmat Andrei Aradits pentru aceeași sursă. 

Andreea Esca se află la Paris, de ziua numelui. „Voi începe petrecerea la Paris, unde am avut bucuria de a împărți aerul cu fotograful Peter Lindbergh, Nicole Kidman, Uma Thurman și Helen Mirren cu ocazia lansarii legendarului calendar Pirelli. Diseară, voi ajunge în Bucuresti ca sa ma pregătesc pentru 1 Decembrie. De 21 de ani, de ziua mea mă pregătesc pentru ziua Pro TV!”, a dezvăluit Esca pentru Libertatea.

Pe Smiley (Andrei Maria) îl vom găsi la Arad, unde va susține un concert. „Anul trecut, Sfântul Andrei a venit cu multe emoții, pentru că am lansat clipul piesei „My Present For You”. A fost un cadou frumos, pe care mi-l amintesc cu drag. E o piesă magică, pe care mi-a făcut o deosebită plăcere să o cânt alături de o voce și de o scriitoare deosebită, Jazzy Jo. Pentru anul acesta, nu am planuri speciale. Merg la Arad, unde voi avea un concert, deci voi sărbători pe scenă. În rest, las lucrurile să vină de la sine.”, a mărturisit cântărețul.

Tot prin muncă își sărbătorește și Andreea Mantea ziua numelui. ”Sărbătoresc prin muncă ziua de Sfântul Andrei, ne vedem la „WOWBiz”! Cu siguranță, acasă mă va aștepta ceva bun! Și având în vedere că e ziua fiului meu, îl cheamă și Andrei, o sa fie foarte răsfățat! De fapt, asta îmi doresc, să se simtă el iubit. I-am luat deja mai multe jucării care să îl ajute să învețe deja cifre, litere, să îi stimuleze imaginația, creativitatea. Culmea e că, în copilarie, eram unica Andreea, și la bloc, și la grădiniță. Nu îmi amintesc să mai fi fost altă Andreea. Când am crescut, am început să sesizez că mai erau persoane care purtau același nume ca mine. Dar, în copilărie, când mă striga mama pe stradă, numai eu întorceam capul”, a declarat Andreea Mantea pentru Libertatea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel