Sesiune extraordinară Camera Deputaților. Solicitare PNL, USR, PMP, Pro România

Raluca Turcan. FOTO: Facebook / PNL
Raluca Turcan. FOTO: Facebook / PNL

Raluca Turcan, liderul deputaților PNL, a anunțat că a depus o solicitare scrisă semnată de 118 deputați PNL, USR, PMP și Pro România pentru o sesiune extraordinară a Camerei Deputaților.

Scopul sesiunii este anularea a amnistiei și grațierii și a Ordonanței de Urgență 114. 

"118 deputati PNL,USR, PMP, și Pro România, au depus astazi solicitare în scris pentru sesiune extraordinară a Camerei Deputaților. Partidul Național Liberal rămâne consecvent celor spuse de la ordonanța 113 încoace și anume, că amnistia , grațierea și alte instrumente aflate la dispoziția corupților din PSD trebuie anulate", a declarat Raluca Turcan, marți, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Mediafax. 

Raluca Turcan a mai spus că în cadrul sesiunii extraordinare se dorește abrogarea legii amnistiei și grațierii și a Ordonanței de Urgență 114.

”Cel mai toxic instrument”

"Scopul acestei sesiuni extraordinare este exact anularea unor instrumente pe care oricând, persoane aflate cu probleme în Justiție pot sa le folosească, intrumente care afectează direct viața de zi cu zi a românilor(...) Nu în ultimul rând prin această sesiune extraordinară dorim să anulăm cel mai toxic instrument care în acest moment sugrumă economia românească. Este exact acea odronanță care îi face pe români să o ducă mai greu și să nu înțeleagă exact de ce", a mai adăugat liderul liberal.

Totodată, în solicitarea de convocare a sesiunii extraordinare este inclusă pe ordinea de zi și dezbaterea în procedură de urgență și respingerea proiectului de lege pentru aprobarea ordonanței de urgență 51/2019 privind modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane.

Liderii PNL, USR, PMP și Pro România s-au reunit, marți, pentru a semna o cerere scrisă pentru convocarea unei ședințe extraordinare a Camerei Deputaților, în perioada 26-30 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel